“Я хочу залишити його в минулому”: Єршова з Холостяка-12 прокоментувала погані спогади про шоу та Топольського

Новий сезон популярного реаліті-шоу "Холостяк-12" став справжнім фурором. Все більше учасниць висловлюють своє невподобання самого проєкту, а також його головного героя Алекса Топольського

Учасниця нового сезону відомого українського реаліті-шоу про кохання висловилась про подарунок, який отримала від своєї сестри та подруги на новорічні свята. За словами Аліни Єршової, цей презент нагадав їй про знімання Холостяка-12, що насправді їй не дуже сподобалось, адже на телепроєкті вона часом відчувала не найкращі емоції. Саме тому, висловилась дівчина, вона вдячна своїй сестрі за таку увагу, проте воліє забути про те, що було раніше. Про подробиці читайте далі у нашому матеріалі.

Аліна Єршова про подарунок від сестри

Одна з учасниць відомого телепроєкту покинула Холостяк-12 у восьмому випуску. Дівчина заявила, що рішення вийти з реаліті-шоу належало їй – вона втратила бажання й далі зніматись у шоу та боротись за серце Алекса Топольського. Дівчина зазначила, що наразі вона вже перегорнула ту сторінку свого життя, проте новорічний подарунок, який їй зробили близькі люди, знову нагадав про часи, які вона б хотіла забути.

Аліна Єршова зізналась, що на Новий рік їй подарували презент, пов'язаний із Холостяком-12
Аліна Єршова зізналась, що на Новий рік їй подарували презент, пов’язаний із Холостяком-12

На особистій сторінці учасниці нового сезону Холостяка в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому вона показала подарунок від близьких людей. Сестра та подруга дівчини подарували їй фоторамку з кадрами з церемонії троянд. Аліна Єршова зраділа та навіть подякувала, проте додала, що намагається залишити ці спогади в минулому.

Проєкт став добрим спогадом для мене. Але я його хочу залишити в минулому році. Дякую всім, хто був зі мною…

– прокоментувала свою звістку про отриманий подарунок Аліна Єршова.

Дівчина також подякувала кожному, хто став частиною великого шляху знімання нового телепроєкту. Аліна Єршова висловила свою вдячність телеглядачам і великій знімальній команді телеканалу СТБ.

Учасниця нового сезону Холостяка зізналась, що хоче залишити шоу в минулому
Учасниця нового сезону Холостяка зізналась, що хоче залишити шоу в минулому

Нагадаємо, що Аліна Єршова засуджувала не лише процес і спосіб знімання шоу, а й, в першу чергу, Алекса Топольського. Дівчина заявляла, що чоловік уявив себе Аполлоном, за серце якого мусять боротись. Крім того, Єршова також засудила те, що у Топольського була близькість із багатьма дівчатами. Аліна назвала таку поведінку спортивним інтересом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.