“Дякувати Богу МастерШеф закінчився”: відомо, де знаходиться Катерина Велика після програшу в Битві сезонів

Нещодавно відбувся суперфінал популярного кулінарного шоу МастерШеф. Одна з учасниць Битви сезонів висловилась про своє ставлення до телепроєкту, а також повідомила, куди вирушила після завершення зйомок

Катерина Велика стала найяскравішою учасницею Битви сезонів МастерШеф. Хоча вона сподобалась не кожному, один факт залишається беззаперечним – її запам’ятали всі. У 17 випуску, не впоравшись із битвою чорних, Катерина Велика залишила телепроєкт. Після цього вона поділилась іронічним дописом в особистому блозі. Зірка сфотографувала свого чоловіка, який комусь дзвонить і підписала так:

Телефонує у вищу канцелярію. Дякувати Богу МастерШеф закінчився

Чоловік Катерини Великої
Чоловік Катерини Великої

До цього допису, а також після нього на сторінці учасниці МастерШефу з’являлись різні дописи. Опубліковані фотографії були зроблені за кордоном, проте напевно сказати, де наразі перебуває зірка важко, адже сама вона чітких коментарів не дає. Можна лише припускати, що Велика подорожує світом, адже фотографій з України вона не публікує.

Відомо, що після весілля зі своїм чоловіком Андрієм Катерина вирушила слід за ним до Відня. Там закохані прожили разом близько п’яти років. До слова, учасниця “МастерШефу. Битви сезонів” старша за свого чоловіка, втім перед розписом парочка підписала договір, згідно з яким Катерина Велика у всьому повинна дослухатись свого чоловіка.

Таким чином, якби не хитрість жінки, ймовірно українці б навіть не побачили її на телеекранах. Андрій Великий з невідомих причин довгий час забороняв своїй коханій брати участь у телепроєкті. Втім, Катерина заявила: або вона піде працювати офіціанткою, або візьме участь у МастерШефі. Звісно, чоловік зірки телеекранів обрав друге.

Катерина Велика разом зі своїм чоловіком Андрієм. Фото з Інстаграму
Катерина Велика разом зі своїм чоловіком Андрієм. Фото з Інстаграму

Варто зазначити, що закохана пара дуже любить подорожувати. На особистій сторінці Катерини Великої у соціальній мережі Інстаграм постійно з’являються дописи з фотографіями з різних куточків планети. Хоча кадри опубліковані вже після початку повномасштабного вторгнення, важко сказати напевно, коли саме вони були зроблені – чи то архівні фото, чи свіжі. Сама Катерина Велика не розповідає про своє поточне місцезнаходження.

Проте, в її особистому блозі є публікація, датована 8 грудня 2022 року. На кадрах зображено птаха роду мартин (схожого на чайку), а на тлі океан бірюзового кольору. У коментарях підписники спитали, де було зроблене це фото, а Катерина Велика відповіла, що в Португалії.

Допис з особистої сторінки учасниці МастерШефу
Допис з особистої сторінки учасниці МастерШефу

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.