Біографії фіналісток “Холостяка-12”: Саша Мудра чи Катя Лозовицька підкорить серце Алекса Топольського?

Вже зовсім скоро стане відоме ім'я переможниці 12-го сезону популярного реаліті-шоу про кохання. Розповідаємо найцікавіші факти з життя фіналісток Холостяка – Саші Мудрої та Каті Лозовицької

Новий сезон Холостяка буквально пройшов вогонь і воду. Проєкт було знято до початку повномасштабного вторгнення, а його прем’єра мала відбутись навесні – символічно демонструючи, що разом із природою весною оживають почуття, а серце починає тремтіти. Спершу продюсери перенесли прем’єру на невизначений термін, але восени глядачі таки побачили красиву історію.

Вже зовсім скоро українці побачать фінал дванадцятого сезону телепроєкту. За серце Алекса Топольського в останньому випуску боротимуться дві учасниці – Саша Мудра та Катя Лозовицька. Пропонуємо пригадати, що відомо про минуле дівчат.

Саша Мудра

25-річна Саша Мудра народилась у Харкові, а її знак зодіаку, згідно з офіційною інформацією від телеканалу СТБ – близнюки. Мати Саші Мудрої Ганна займається домогосподарством і наразі не працює, а ось тато учасниці Холостяка-12 займається продажем будівельних матеріалів. Освіту дівчина здобувала на факультеті готельно-ресторанної справи у Харківському національному університеті ім. Бекетова.

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра

Наразі Саша Мудра остаточно не визначилась з професією та своїм призванням, тому залишається безробітною. Проте, в дівчини є доволі цікаві хобі. Найбільше Саша Мудра полюбляє займатись спортом і читати книги. Коли дівчині хочеться активного відпочинку, вона займається фотографуванням на плівку або стрільбою з луку.

Також фіналістка Холостяка-12 раніше розповідала про свою мету в житті. Дівчина зізнається, що вона прагне навчитись жити у гармонії з собою, вільно володіти трьома іноземними мовами, а також відкрити власний бізнес. Є у Саші Мудрої і мрії про власну сім’ю – вона хоче стати хорошою мамою, а також завести з чоловіком собаку.

Катя Лозовицька

Друга фіналістка останнього сезону реаліті-шоу – однолітка своєї конкурентки. За знаком зодіаку Катя – терези, а народилась дівчина в українській столиці. Її батьки працюють у РАЦСі, а сама Лозовицька має дві вищі освіти. Першу дівчина здобула у Києві та отримала юридичний диплом. Другий диплом, за фахом готельний менеджмент, Катя отримала в Іспанії.

Фіналістка Холостяка-12 Катя Лозовицька
Фіналістка Холостяка-12 Катя Лозовицька

За професією дівчина працює фотомоделлю, а у вільний час захоплюється бальними танцями. Своєю життєвою метою Катя Лозовицька визначає особисту професійну самореалізацію, а також створення міцної родини.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.