Ексфаворитка Алекса Топольського Марина натякнула, хто переміг у Холостяку-12: “Ви трохи видали таємницю”

Колишня учасниця популярного українського реаліті-шоу випадково розкрила всі карти. Так, Марина з Холостяка "видала" дівчину, яка підкорила серце Топольського. Тепер відомо, хто переможниця Холостяка-12

Новий сезон популярного реаліті-шоу Холостяк неочікувано підійшов до завершення. Прем’єра дванадцятого сезону відкладалась двічі – спершу у зв’язку з початком повномасштабної війни, а потім через технічні негаразди. Втім, врешті-решт українці таки побачили неймовірну історію кохання. Ось-ось стане відомо, хто переможниця Холостяка-12. Проте, ексучасниця телепроєкту заздалегідь розкрила всі карти.

Косметолог Марина “видала”, хто переміг у Холостяку-12

Колишня фаворитка Алекса Топольського покинула телепроєкт за крок до перемоги. Так, після знайомства з батьками головний герой нового сезону реаліті-шоу вирішив попрощатись з Мариною. Дівчина висловилась, що вона не дуже засмучена своїм вильотом, а в новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм висловилась не лише про свої емоції, а й про дружбу з Сашею Мудрою.

Марина з Холостяка-12 розповіла про стосунки з Сашею Мудрою
Марина з Холостяка-12 розповіла про стосунки з Сашею Мудрою

Ексучасниця реаліті-шоу зізналась, що під час знімання Холостяка-12 вони не знайшли спільної мови, проте після того, як дівчата почали спілкування за межами проєкту, зрозуміли, що буквально створені для дружби одна з одною. Марина чуттєво написала, що з Сашею Мудрою вона почувається максимально комфортно, а їхні інтереси повністю збігаються.

Дівчина розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення російської армії на території суверенної України вона написала Саші Мудрій та поцікавилась, чи все з нею добре та, чи в безпеці вона. Тепер, продовжила дівчина, вони разом мешкають в США та починають своє життя з нуля.

Нові фотографії зі сторінки Марини з Холостяка-12 в Інстаграмі
Нові фотографії зі сторінки Марини з Холостяка-12 в Інстаграмі

Підписники одразу запідозрили, що в такому разі переможницею стала Катерина Лозовицька, яка разом із Мудрою пройшла до фіналу проєкту. Оскільки Марина зазначила, що вона з Мудрою починає нове життя за кордоном, то шанувальники вирішили, що вона наразі не з Топольським.

Отож, є два варіанти: або Топольський таки обрав у фіналі Мудру, але їхні стосунки не склались, і вони розстались, або Алекс в останньому випуску проєкту обрав Катю Лозовицьку.

Це означає, що Саша та Холостяк не разом. Тобто він не обрав її у фіналі, а якщо обрав, то вони все ж таки розірвали стосунки. Ви трохи видали таємницю проєкту заздалегідь

– запідозрили підписники Марини.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.