Холостяк 12 сезон фінал: стало відомо, хто переміг в шоу 13.01.2023 і вийде заміж за Алекса Топольського

Сьогодні нарешті стало відомо, хто ж підкорив серце українського бізнесмена та вирушить з ним у подружнє життя. Алекс Топольський назвав її ім'я – переможниця "Холостяка-12"

Цьогоріч в українців майже не було приводів для усмішок та радощів, тому продюсери довго відкладали прем’єру шоу Холостяк 12 сезон. Фінал проєкту транслювали сьогодні – 13 січня стало відомо ім’я переможниці реаліті. Розповідаємо, хто стане дружиною відомого українського бізнесмена Алекса Топольського.

Алекс Топольський обрав переможницю Холостяка-12
Алекс Топольський обрав переможницю Холостяка-12

Холостяк-12 фінал

У фінальній битві за серце Алекса Топольського зіткнулись Катерина Лозовицька та Олександра Мудра. Обидві учасниці зуміли завоювати увагу та прихильність головного героя нового сезону проєкту, а також викликати у нього теплі почуття закоханості. Робити вибір на користь однієї з учасниць завжди було складним завданням, проте Топольський таки вирішив, хто стане його дружиною. Перш ніж назвати ім’я дівчини, пропонуємо пригадати, що про них відомо.

Уродженка Харкова Саша Мудра виросла в родині бізнесмена та домогосподарки. Тато учасниці Холостяка-12 працює реалізацією будівельних матеріалів, а ось мати дівчини зберігає сімейне вогнище. Вищу освіту дівчина здобувала в рідному місті Харків, на факультеті готельно-ресторанної справи в університеті ім. Бекетова. Наразі ймовірна обраниця Алекса Топольського ще не визначилась зі своїм призванням, тому залишається самотньою.

Хто став переможницею Холостяка-12 – Мудра чи Лозовицька
Хто став переможницею Холостяка-12 – Мудра чи Лозовицька

Катерина Лозовицька народилась та виросла у Києві. В українській столиці пройшло все життя дівчина, вона здобула вищу освіту в одному з київських закладів. Батьки Лозовицької працюють в РАЦСі. Сама Катерина працює фотомоделлю, а поза робочими годинами полюбляє займатись бальними танцями.

Відомо, хто переможниця Холостяка-12 – Лозовицька чи Мудра
Відомо, хто переможниця Холостяка-12 – Лозовицька чи Мудра

Переможниця “Холостяка-12”

В останньому випуску нового сезону популярного телепроєкту про кохання головний герой обрав собі дружину. Протягом шоу за серце Алекса Топольського боролось багато гідних і різносторонніх дівчат, проте у фіналі зійшлись двоє учасниць, які захопили найбільше уваги головного героя проєкту та закохали в себе майже з першого погляду. Для українців чи не єдиною причиною усміхнутись став саме Холостяк-12. Фінал показав, хто стане нареченою Топольського.

Отож, переможниця Холостяка-12 – Катерина Лозовицька.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.