Професії переможниць шоу “Холостяк”: тревел-агент Анна Богдан, гімнастка Даша Ульянова, юрист Катя Лозовицька

Хоча знайти кохання на реаліті "Холостяк" вдається не кожному, про кожну учасницю, а особливо – переможницю, знають мільйони українців. Розповідаємо, ким працюють найяскравіші дівчата в історії телепроєкту

Українська адаптація американського реаліті-шоу здобула широку популярність серед глядачів. Кожного року, попри всі складнощі та негаразди, українська авдиторія чекає на нові сезони “Холостяка”. Поки продюсери думають, кого ж обрати на головну роль, пропонуємо пригадати переможниць минулих сезонів реаліті. Хто за освітою та ким насправді працюють відомі дівчата?

Анна Богдан

Дівчина стала учасницею та переможницею 9-го сезону популярного реаліті. За освітою Анна Богдан є маркетологом, проте здобутий в університеті фах не припав дівчині до душі, тому вона використала всю свою амбіційність та цілеспрямованість та вирішила знайти професію, яка точно буде приносити їй не лише користь, а й натхнення.

Хто за професією Анна Богдан
Хто за професією Анна Богдан

Пізніше дівчині таки вдалось знайти професію, в якій вона почуває себе впевнено та комфортно. Зараз Анна Богдан працює туристичним агентом. Можна припустити, що саме ця робота подобається дівчині, оскільки сама вона полюбляє екстремальний відпочинок, подорожі та альпінізм.

Даша Ульянова

Дівчина була учасницею та переможницею 10-го сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Народилась дівчина у Кривому Розі в родині підприємця та домогосподарки. З самого дитинства дівчина усвідомила потяг до спорту й почала займатись художньою гімнастикою.

Хто за освітою та професією Даша Ульянова
Хто за освітою та професією Даша Ульянова

З 11 років Даша Ульянова навчалась в училищі олімпійського резерву. Життя там було дуже суворим, тому дитинства в дівчини фактично не було. Переможниця “Холостяка-10” отримала звання майстра спорту, проте продовжувати спортивну кар’єру не захотіла.

Катерина Лозовицька

26-річна модель стала переможницею реаліті-шоу “Холостяк-12”. Дівчина народилась у Києві та дуже рано замислилась над тим, що хоче бути фінансово незалежною. Так почався її самостійний шлях – у 15 років вона вже жила окремо від батьків. Катя Лозовицька розповідала, що тоді вона почергово навчалась у школі й працювала моделлю.

Хто за професією Катерина Лозовицька
Хто за професією Катерина Лозовицька

Переможниця Холостяка-12 має дві вищі освіти – юридичну в Київському університеті та освіту за спеціальністю “готельно-ресторанний” менеджмент в Іспанії. До слова, Іспанський університет дівчина оплатила собі сама.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.