Ксена вже не та. Як за багато років змінилася принцеса-воїн з відомого серіалу? Тепер вона блондинка і їй 54

Культовий серіал 1990-х з захопленням згадують багато людей, проте не всі знають, що сталось з головною зіркою стрічки – актрисою, яка зіграла войовничу та сміливу Ксену

“Ксена: принцеса-воїн” став одним з найуспішніших і найбільш популярних серіалів 1990-х років. Перша серія була трансльована наприкінці 1995 року за кордоном і 1998 року в Україні. Стрічку, разом з серіалами “Друзі” та “Беверлі-Гіллс”, стала буквально культом тих років. За дивовижними пригодами головних героїв стежили мільйони глядачів не лише в Америці, а й у понад сотні інших країнах.

Люсі Лоулес, новозеландська актриса, яка зіграла Ксену, буквально отримала квиток в успішне професійне майбутнє. Хоча у 2000-х роках слава знаменитості поступово почала згасати, зірка не покинула акторської і творчої діяльності. Розповідаємо, як склалось життя Люсі Лоулес.

Люсі Лоулес в ролі Ксени в однойменному серіалі

Цьогоріч відомій новозеландській актрисі виповниться 55 років. Народилась знаменитість у багатодітній родині, а потяг до акторства відчула у школі при монастирі, де здобувала початкову освіту. Майбутня зірка вступила до Оклендського університету, але швидко покинула його разом з нареченим, аби подорожувати Європою.

Роль Ксени стала для молодої актриси першою та ключовою у її діяльності. Вперше Лоулес з’явилась у кадрі в ролі принцеси-воїна в серіалі про Геркулеса. Втім, харизматичний персонаж так сильно сподобався авдиторії, що про войовничу красуню зняли спін-офф – окреме продовження історії пригод Ксени.

Принцеса-воїн припала глядачам до душі

6 років новозеландська актриса буквально сяяла в кадрі, але 2001 року проєкт було вирішено закрити, адже рейтинги почали поступово падати. Втім, такі новини зовсім не засмутили Люсі Лоулес. Після того, як історія Ксени закінчилась, актриса знімалась й у інших серіалах.

Що стосовно особистого життя зірки, то 1996 року Люсі Лоулес розлучилась зі своїм першим чоловіком (той самий, з яким вона тікала з коледжу) та залишилась з донькою Дейзі. Через два роки знаменитість вийшла заміж вдруге, а її обранцем став продюсер серіалу про Ксену Роберт Таперта.

Люсі Лоулес зараз
Як виглядає Люсі Лоулес зараз

Сьогодні знаменитість відсунула акторську діяльність на другий план і пробує свої сили у вокалі.