Як виглядають зірки мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” 22 роки по тому: Олег Скрипка вже не той (Фото)

Мюзикл за мотивами твору Миколи Гоголя свого часу став мегапопулярним. У стрічці знімались відомі українські та російські виконавці. Пригадуємо, як вони змінились за 22 роки

Популярна кінокомедія за мотивами твору Миколи Гоголя “Вечори на хуторі біля Диканьки” стала буквально культовою. Для багатьох стрічка є приємним спогадом про юність та дитинство, а для знаменитостей – це зірковий час. З моменту прем’єри мюзиклу пройшло понад 20 років. Пригадуємо, як змінились за цей час відомі зірки.

Олег Скрипка в мюзиклі 22 роки тому та зараз
Олег Скрипка в мюзиклі 22 роки тому та зараз

Відомий український музикант відсвяткував своє 36-річчя, коли почав зніматись у культовому мюзиклі. З часом Олег Скрипка помітно змінився, але варто зазначити, що вік артиста лише прикрасив.

Філіп Кіркоров дуже змінився за цей час
Філіп Кіркоров дуже змінився за цей час

Скандально відомий російський артист змінився буквально до невпізнання. На момент знімання “Вечорів на хуторі біля Диканьки” Філіпу Кіркорову було 33 роки. Хоча зіркова зачіска з часом залишилась незмінною, таки видно, що минуло понад 20 років.

Ані Лорак тоді та зараз
Ані Лорак тоді та зараз

На момент знімання культового мюзиклу горезвісній співачці ледве перевалило за 20. Минуло багато років, зірка змінилась, але незмінними залишились очі Ані Лорак.

Лоліта Мілявська 22 роки тому та зараз
Лоліта Мілявська 22 роки тому та зараз

У мюзиклі за мотивами твору Миколи Гоголя відома російська співачка грала Солоху та, здається, за понад 20 років майже не змінилась.

Надія Мейхер помітно змінилась відтоді
Надія Мейхер помітно змінилась відтоді

Відома українська дизайнерка, модель та співачка Надія Грановська або, як всі звикли її називати, Мейхер доволі помітно змінилась за понад 20 років.

Пономарьов під час знімання мюзиклу та зараз
Пономарьов під час знімання мюзиклу та зараз

Впізнати Олександра Пономарьова в мюзиклі “Вечори на хуторі біля Диканьки” майже неможливо. За понад 20 років знаменитість кардинально змінився і помужнів.

Чи змінилась Повалій за останні 22 роки
Чи змінилась Повалій за останні 22 роки

Скандально відома співачка Таїсія Повалій нереально змінилась за останні 20 років. Причиною цьому є буквально нескінченні пластичні операції, прихильницею яких є артистка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.