Став старим дідом: як зараз виглядає головний герой серіалу “День народження Буржуя” Валерій Ніколаєв

Популярний на початку 2000-х серіал з захопленням дивились тисячі телеглядачів. Минуло понад 20 років і весь акторський склад змінився до невпізнання. Пригадуємо, як виглядав головний герой, якого зіграв Валерій Ніколаєв

“День народження Буржуя” – популярний серіал, який на початку 2000-х знімали спільно українська студія “1+1” та російська “НТВ”. Сюжет розповідає про події з життя столичного українського бізнесмена Володимира Коваленка, якого прозвали Буржуєм. Чоловіка оточують надійні близькі люди.

Головного героя зіграв відомий російський актор Валерій Ніколаєв, який прославився не лише на телеекранах, а й у спортивній та хореографічній діяльності. Багатогранний талант артиста вплинув на його творчу долю: він встиг попрацювати й у рідному театрі та кіно, й навіть успішно проявити себе у Голлівуді.

Валерій Ніколаєв у часи знімання популярного серіалу про Буржуя
Валерій Ніколаєв у часи знімання популярного серіалу про Буржуя

Популярність та слава прийшла до знаменитості не одразу. Після закінчення курсу під керівництвом Олега Табакова в артиста-початківця було кілька ролей у кіно, але ці фільми не зробили його відомим. Натомість визнання Валерій Ніколаєв отримав після того, як зіграв головну роль у стрічці “Настя”.

Багатьом телеглядачам молодий артист запам’ятався також за роллю у популярній мильній опері “Дрібниці життя”, де Валерій вжився в образ підприємця Гоші, чоловіка Каті.

Валерій Ніколаєв тоді та зараз
Валерій Ніколаєв тоді та зараз

Широку популярність Миколай отримав 1999 року, після виходу багатосерійного фільму “День народження Буржуя”. Успіх був приголомшливий: здавалося, що у виконавця головної ролі були закохані всі жінки багатьох країн.

2001-го не меншим успіхом користувався сиквел цього серіалу. Він міцно закріпив актора в ТОПі популярних телезірок, а його фото стали регулярно з’являтися на обкладинках журналів.

Як виглядає Валерій Ніколаєв зараз
Як виглядає Валерій Ніколаєв зараз

Сьогодні відомий актор часто з’являється на російському телебаченні й знімається у різноманітних телепроєктах. Так, наприклад, 2022 року Валерій Ніколаєв став учасником популярного шоу “Танці з зірками”.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.