Володимир Зеленський та Олена Кравець пішли з “Кварталу 95”: перебралися на інші роботи та канали

Одна з найвідоміших гумористичних команд в Україні останнім часом переживає серйозні трансформації. Чому "Квартал 95" покинули його головні зірки – Кравець та Зеленський?

“Квартал 95” – одна з найвідоміших гумористичних команд в Україні. Майбутні зірки українських телеекранів зустрілись завдяки популярному раніше змаганні “КВК”, а пізніше досягли такого успіху, що важко знайти українця, який би не чув про “кварталівців”. Втім, час минає, а разом з ним змінюються й наші життя. Пригадуємо, чому команду покинули головні зірки “Кварталу”.

Чому Олена Кравець пішла з Кварталу 95

Відома українська телеведуча та гумористка в інтерв’ю для Маші Єфросиніної зізналась, чому насправді покинула команду “Кварталу”. Так, за словами знаменитості, їй потрібно було взяти павзу та спробувати перезавантажитись, оскільки через хворобу, що прогресує, шкірне захворювання кропив’янка, вона почувалась у кадрі дуже некомфортно.

Олена Кравець пішла з Кварталу 95 не назавжди

Зірка зізналась, що поки не може сказати, як надовго покинула “Квартал 95”, проте Олена Кравець дуже рада тому, що її команда зрозуміла та підтримала її. Влітку вона поговорила з колегами про припинення своєї діяльності у складі команди, й товариші поставились до цього з розумінням. Зараз знаменитість працює на телеканалі “Дом”, де веде власне шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”.

Володимир Зеленський покинув Квартал 95

Наприкінці 2018 року стало відомо, що популярний український гуморист, ведучий і шоумен балотується в президенти України. Тоді зупинилась розважальна діяльність головного натхненника Кварталу 95. На телеекранах місце чинного українського президента зайняв його товариш і колега Євген Кошовий.

Коли Володимир Зеленський пішов з Кварталу

Разом з тим, знаменитість також “закрив” усе юридично. Так, Володимир Зеленський ще 2019 року заявив, що передав акції та повністю вийшов з бізнесу.