Пари з усіх сезонів “Холостяка”, які розчарувалися в коханні: Топольський і Лозовицька, Квіткова і Добринін

Одне з найпопулярніших українських шоу народило багато красивих історій кохання, проте не всі мали майбутнє. Пригадуємо, гучні історії розставання пар з Холостяка

Для одних реаліті “Холостяк” – цікавий розважальний проєкт, яким можна зайняти вільний вечір. Інші ж вважають, що такі шоу не мають нічого спільного з реальністю. Втім, хоч і не всі історії закінчуються хепі-ендом, багатьом вдається знайти на проєкті почуття та кохання.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Наприкінці січня цього року стало відомо про розлучення однієї з найвідоміших і найміцніших пар в історії проєкту “Холостяк”. Зіркове експодружжя познайомилось у дев’ятому сезоні реаліті-шоу та стали єдиними, хто після завершення знімання одружився та створив родину. Разом знаменитості виховують спільного сина.

Чому розійшлись Даша Квіткова та Нікіта Добринін
Чому розійшлись Даша Квіткова та Нікіта Добринін

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова зізналась, що рішення розійтись вони з Добриніним ухвалили разом, проте ініціаторкою розмови стала вона. За зізнанням дівчини, вони проводили разом занадто багато часу, а їхні стосунки вичерпали себе.

Анна Богдан і Михайло Заливако

Український бізнесмен і власник логістичної компанії свого часу став головним героєм одинадцятого сезону популярного реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. У фіналі проєкту чоловік обрав Анну Богдан, з якою доволі довго будував стосунки. Втім, наприкінці червня минулого року стало відомо про їхнє розставання.

Михайло Заливако та Анна Богдан з Холостяка-11 розстались влітку минулого року
Михайло Заливако та Анна Богдан з Холостяка-11 розстались влітку минулого року

З початком повномасштабної війни зіркова пара поїхала на Захід України, втім, коли Анна Богдан поїхала до Уельсу, а в Україні її зустріли брат і мама без коханого, шанувальники почали підозрювати – щось не так. Врешті чутки підтвердились. Хоча справжні причини залишились у таємниці, зараз Богдан і Заливако не разом.

Алекс Топольський і Катерина Лозовицька

“Принц з США” Алекс Топольський став головним героєм крайнього, 12-го сезону, популярного українського телепроєкту. У фіналі шоу чоловік обрав Катерину Лозовицьку, з якою будував стосунки всього півтора місяця. У січні цього року стало відомо, що пара давно розійшлась.

Стосунки Топольського і Лозовицької не витримали випробувань поза проєктом
Стосунки Топольського і Лозовицької не витримали випробувань поза проєктом

Катерина Лозовицька раніше зізналась, що саме вона стала ініціатором розставання. Ексзакохані так і не пояснили, чому саме розійшлись. Втім, зізналась дівчина, вони вдвох розуміли, до чого йде. Зустрівшись у день розставання, і Катерина, й Алекс не мали сумнівів, що це – останній їхній момент у ролі дівчини та хлопця.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.