Зіркам на “Танцях з зірками” було непереливки: Джамалі, Фаготу, Неліпі навіть швидку викликали

Багато зірок мріють взяти участь у "Танцях з зірками", оскільки це чудовий майданчик збільшити армію шанувальників. Але щасливчики, яким удалося отримати запрошення в шоу, потім гірко шкодують про це, оскільки отримують купу проблем зі здоров'ям.

Джамала

Переможниця “Євробачення” вирішила взяти участь у польських “Танцях”, щоб привернути увагу широкого загалу до воєнних дій в Україні. Та одного разу виступ зірки ледь не було зірвано.

Був тяжкий переліт з двома пересадками. Співачка поснідала в аеропорту, а за кілька годин до концерту їй стало зле. Довелося викликати медиків. Прилягти не було де, то Джа розмістилася на купі коробок. Укол медики зробити не змогли. Добре, що знайома привезла ліки, які миттю поставили зірку на ноги.

Олег Михайлюта

Кепсько під час шоу стало й Фаготу. Це сталося під час четвертого ефіру. Лідер гурту ТНМК не зміг вийти на паркет, допоки не приїхала швидка. Медики, що надавали допомогу музиканту, в якого підскочив тиск, порадили відмовитися від виступу, та Михайлюта не послухався, і відразу після реклами пішов виступати.

“Пасадобль” у виконанні Олега і його партнерки Катерини Трішиної, з якою в музиканта колись був роман, вийшов дуже гарний.

Максим Неліпа

Актор брав участь у “Танцях із зірками 3. Ліга чемпіонів” ще у 2007 році. Оскільки його пару з Оленою Шоптенко перед цим двічі намагалися вигнати з проєкту, молодик вирішив тренуватися до 5 ранку. Поспав зо 3 годинки і знову взявся репетирувати.

Максим Неліпа без швидкої не виходив на паркет

Через перевтому і болі в спині не зміг дотанцювати на генеральній репетиції. Тож коли почалося дійство на паркеті, біля входу чергувала машина швидкої допомоги. Це не врятувало Макса. Кепський стан позначився на рухах танцюриста, і довелося завершити участь в шоу остаточно.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.