Любовні інтриги “Величного століття”: Халіт Ергенч розповів, як Хюррем Султан відбила Сулеймана у Махідевран

Зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч, який зіграв роль султана Сулеймана, поділився, чому його герой пішов від Махідевран до Хюррем.

Турецький актор-красень Халіт Ергенч засвітився в історичному серіалі “Величне століття” в ролі султана Сулеймана, який зробив його по справжньому знаменитим. З моменту виходу серіалу на екрани пройшло 12 років, але він досі популярний і викликає бурхливі обговорення в Мережі.

Серіал розповідає про найвизначніші події правління Сулеймана та про його відносини зі слов’янською наложницею Олександрою (або за іншою версією Анастасією), яка прийняла іслам і отримала ім’я Хюррем. Її кримські татари взяли в полон і відправили в Стамбул. Ставши улюбленою наложницею і потім дружиною султана, Хюррем нейтралізує всіх, хто може перешкодити реалізації її амбіцій у султанаті.

Чому Махідевран не любила Хюррем Султан і як вона відбила у суперниці Сулеймана
Чому Махідевран не любила Хюррем Султан і як вона відбила у суперниці Сулеймана

Всі головні персонажі та знімальна команда розповіли в документальному фільмі подробиці зйомок проекту. Халіт поділився своєю думкою про те, чому Хюррем вдалося відсунути Махідевран на другий план, хоча вона вже виховувала Мустафу і була фавориткою повелителя Османської імперії.

Чому Махідевран не любила Хюррем Султан і як вона відбила у суперниці Сулеймана
Чому Махідевран не любила Хюррем Султан і як вона відбила у суперниці Сулеймана

Судячи з історичних свідчень Махідевран була куди більш яскравіше ніж простушка Хюррем, яка відрізнялася пишною фігурою, низьким зростом і невиразними рисами обличчя. Але для султана Сулеймана краса не грала особливої ролі. Падишах покохав Роксолану за гострий розум, жіночу мудрість і проникливість.

Найголовніша риса характеру Хюррем – це те, що вона нестримна жінка. Можливо навіть що по своєму розуму вона не поступалася Сулейману. І оскільки до того моменту в оточенні султана не було такої жінки, Хюррем була йому просто необхідна

, – вважає Халіт.

Чим займається і який вигляд має зірка серіалу Величне століття Халіт Ергенч
Чому Махідевран не любила Хюррем Султан і як вона відбила у суперниці Сулеймана

Актор також відмітив, що якщо подивитись на взаємодії чоловіка і жінки в серіалі, то можна помітити, що представниці прекрасної статі за своїм статусом в ті часи нічим не відрізнялись від речі.

Нагадаємо, по сюжету “Величного століття” головні фаворитки Сулеймана не ладнали між собою. Махідевран не могла пробачити головній суперниці Хюррем, що та відбила у неї падишаха та буквально заволоділа гаремом.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.