ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах: у “Величному столітті” що посієш, те й пожнеш

Турецький історичний серіал "Величне століття" сповнений інтригами. Махідевран Султан - дуже яскрава героїня, яка готова на будь що заради досягнення своїх цілей.

У “Величному столітті” Махідевран Султан зіграла роль дружини султана Сулеймана та матір його первістка Мустафи. В перших серіях вони демонстрували трепетне кохання, але з появою Хюррем все змінилося. Він до безпамятства закохався в нову наложницю і забув про свою першу дружину. Глядачам могло здатися, що Махідевран в цій ситуації можна пожаліти, але вона заслужила на таку долю.

ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах
ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах

Побачивши каблучку, яку виготовили на замовлення Сулеймана, Махідевран подумала, що вона для неї, але вона помилялась. Побачивши прикрасу на руці Хюррем, вона вирішила, що має повне право претендувати на каблучку і підговорила служницю його вкрасти для неї. Коли пропажа стала явною, піднявся шум і відповідати за ревнощі Махідевран довелось невинній дівчині – його підкинули рабині.

Коли дружина султана дізналась, що її суперниця Хюррем завагітніла, то отруїла солодощі, які вона їла. Сулейман розуміє, хто за цим стоїть і збирається вигнати з палацу Махідевран, але чує, як вона ласкаво розмовляє з їх сином Мустафою і зжалюється над нею. При цьому вину за скоєне вона скинула на свою вірну соратницю і слухавку Гюльшах-хатун, яка була готова піти за нею у вогонь і в воду. Ось так Махідевран цінує відданість.

ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах
ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах

Потім коли Сулейман був при смерті, а всі у палаці хвилювалися і горювали, його дружина навпаки цього чекала, адже якщо він помре, то її син зійде на престол, а вона стане Валіде з безмежною владою. Султанша вже торжествувала, однак не тут то було – Повелитель прийшов у себе і план накрився.

ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах
ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах

Одного разу султан довірив Махідевран керувати гаремом. Це дуже поважна посада, яка могла дати шанс героїні втерти носа ненависній Хюррем, але влада її розбестила. Султанша всі гроші на утримання гарему спускає на себе, про це дізналась Гюльфем-хатун, яка грозилася розповісти про це Сулейману. У відповідь Махідевран організувала напад на життя наложниці, однак її врятували, після чого героїня втратила посаду і її отримала – хто б міг подумати, Хюррем.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.