Красені “Величного століття”: як змінилися в житті султан Сулейман, Шехзаде Селім і Малкочоглу Балі-бей

Серіал "Величне століття" подарував глядачам талановитих та неймовірно вродливих акторів, які підкорили своєю харизматичною грою. Дивіться в матеріалі, як змінилися зірки серіалу в реальному житті.

В 2014 році закінчився турецький серіал “Величне століття”, присвячений султану Сулейману і його коханій Хюррем. Сюжет розповідає про події, які відбувались за правління Сулеймана Величного, а також про його стосунки зі слов’янською наложницею Анастасією, яка отримала ім’я Хюррем після прийняття ісламу.

Багато акторів проєкту стали зірками далеко за межами Туреччини. Особливо глядачів закохала в себе рудоволоса Хюррем Султан у виконанні актриси Мер’єм Узерлі. На цей раз редакція “Одна хвилина” вирішила згадати головних героїв-чоловіків серіалу, які підкорили жіночу частину аудиторії.

Султан Сулейман

Як змінилися в реальному житті султан Сулейман, Шехзаде Селім і Малкочоглу Балі-бей
Як в реальному житті виглядає султан Сулейман

Актор, який зіграв велелюбного султана в реальному житті не такий казанова. Майже 53-річний Халіт Ергенч виховує трьох діток зі своєю другою дружиною, акторкою Бергюзар Корель. Вони разом грали і в “Величному столітті”, і ще в одному популярному турецькому серіалі – “Тисяча і одна ніч”.

Малкочоглу Балі-Бей

Як змінилися в реальному житті султан Сулейман, Шехзаде Селім і Малкочоглу Балі-бей
Як в реальному житті виглядає Малкочоглу Балі-бей

Турецький красунчик Бурак Озчивіт засвітився в серіалі “Величне століття” в ролі османського воєначальника Малкочоглу Балі-Бея. З роками актор міняється тільки в кращу сторону. В 2017 році він одружився на колезі по серіалу “Корольок – пташка співоча” Фахріє Евджен, зараз у пари підростають двоє дітей. Бураку 38 років.

Шехзаде Селім

Як змінилися в реальному житті султан Сулейман, Шехзаде Селім і Малкочоглу Балі-бей
Як в реальному житті виглядає Шехзаде Селім

Енгін Озтюрк виконав роль Шехзаде Селіма, сина султана Сулеймана і Хюррем. Ця роль стала третьою в його акторській кар’єрі, до цього він працював у сфері обслуговування та був барменом.

Зірці серіалу “Величне століття” приписували стосунки з Нур Феттахоглу, яка зіграла Махідевран Султан – головну суперницю Хюррем. В житті до своїх 36 років він заробив славу ловеласа.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.