Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає зараз Махідевран Султан з “Величного століття”, яка теж стала рудою

Зірка турецького серіалу "Величне століття" Нур Феттахоглу, яка зіграла роль Махідевран Султан, в реальному житті змінила колір волосся на такий самий як у Хюррем.

Серіал “Величне століття” відкрив для глядачів багато талановитих акторів. Нур Феттахоглу прославилась на весь світ завдяки ролі підступної Махідевран Султан, яка суперничала з Хюррем, тому що вона позбавила його любові Сулеймана і піднялась над іншими наложницями, ставши за привілейованістю в одному ряду з Валіде.

Хюррем в серіалі зіграла актриса Мер’єм Узерлі, яка після завершення зйомок змінила імідж та перефарбувала рожеве волосся, щоб не застрягати в одному образі. У героїні Нур Феттахоглу було темне волося з шоколадним відливом, а зараз вона може похвалитися медовими локонами з рудим відтінком. Як і її партнерка по зйомках, актриса вирішила змінити імідж після закінчення “Величного століття” і “забрала” візитну картку своєї екранної суперниці.

Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою
Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою

В своєму Інстаграм-блозі Махідевран часто ділиться особистими фото та постає перед підписниками в натуральній красі. Поза знімальним процесом Нур намагається не користуватися косметикою.

Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою
Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою

Руде волосся дуже пасує турецькій красуні. Нур Феттахоглу полюбилася глядачеві своєю елегантною красою та витонченістю. У звичайному житті зірка виглядає майже так само, як і її героїня з “Величного століття”. Вона все така ж струнка, ось тільки зачіску змінила.

Махідевран Султан з Величного століття тричі розлучилася і стала матір'ю одиначкою
Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою

Нагадаємо, у Нур Феттахоглу є донька, з батьком якої вона в розлученні. З колишнім чоловіком знаменитість підтримує дружні стосунки та не заважає йому приймати участь в житті дитини. Народження спадкоємиці не вплинуло на акторську кар’єру Махідевран – вона швидко повернулась у форму і продовжує захоплювати публіку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.