Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає реальна дружина Халіта-Сулеймана з “Величного століття”

Відомий турецький актор Халіт Ергенч, якого запам'ятали по ролі султана Сулеймана у серіалі "Величне століття", показав красуню-дружину. Ці жянка не схожа на екранну Хюррем, але нічим не гірша за неї.

З 2011 по 2014 роки на екрани виходив турецький серіал “Величне століття”, в якому розповідалося про життя Османської імперії за часів правління султана Сулеймана Величного та його кохання до Роксолани Хюррем, яка до прийняття ісламу мала ім’я Анастасія.

Бачачи талановиту гру акторів, глядачі були впевнені, що між Мер’єм Узерлі і Халітом Ергенчом міг зав’язатись службовий роман, однак це було неможливо, тому що актор, зігравший роль Сулеймана вже був одружений.

53-річний Халіт Ергенч у 2009 році окільцював красуню, яка набагато молодша за актора. Бергюзар Корель – ця актриса і стала тією розлучницею, через яку розпалася перша сім’я Ергенча. Актор щасливий у шлюбі, він обожнює свою молоду дружину, яка теж встигла стати зіркою турецьких серіалів, але сьогодні все більше часу приділяє родині та коханому чоловікові.

Як виглядає реальна дружина Халіта-Сулеймана з Величного століття

Незважаючи на розмови про непрості стосунки та майбутнє розлучення, подружжя спростовує усі погані чутки та виглядає дуже щасливим.

Артисти зблизилися на зйомках спільного проекту “Тисяча і одна ніч”. Їх стосунки розвивалися стрімко, не завадила навіть різниця у віці 13 років. На момент знайомства Халіт був одружений на студентці Гізем Сойсалди. Але він так сильно хотів бути з Корель, що прийняв найважче рішення про розлучення і навіть виплатив колишній 180 тисяч доларів по результатах шлюборозлучного процесу.

Як виглядає реальна дружина Халіта-Сулеймана з Величного століття
Як виглядає реальна дружина Халіта-Сулеймана з Величного століття

В 2009 році “султан Сулейман” одружився вдруге. Кохана подарувала Ергенчу двох синів – Алі та Хана і дочку Лейлу. У соцмережах шанувальники часто зауважують, що обраниця зовсім не схожа на його екранне кохання Хюррем Султан у виконанні Мер’єм Узерлі. У Бергюзар стриманіші риси, а ще темне волосся і проникливі карі очі. Вона нічим не гірша за Роксолану.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.