Як склалось життя учасників “МастерШеф Діти-1” після шоу: Влада Христенко, Ніколь Ронкі, Козирь та інші

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу України дає шанс реалізуватись на кухні не лише дорослим, але й найменшим професіоналам. Пригадуємо, як змінились учасники першого сезону "МастерШеф Діти"

“МастерШеф” давно став одним із найулюбленіших телепроєктів українських глядачів. 2016 року відбулась прем’єра першого сезону дитячого кулінарного змагання. Як за 7 років змінились учасники шоу?

Перемогу у першому сезоні “МастерШеф Діти” здобув Антон Булдаков. Три роки тому юний кулінар відгуляв випускний у школі та вступив до вищого навчального закладу. Після перемоги на шоу Булдаков отримав 100 тисяч гривень та змогу декілька днів попрактикуватись на курсах одного з найкращих французьких кулінарів. Нині про життя Антона відомо мало, втім останній допис у його блозі в Інстаграмі було опубліковано з Тернопільської області.

Як сьогодні виглядає Антон Булдаков, який здобув перемогу на МастерШефі. Діти
Як сьогодні виглядає Антон Булдаков, який здобув перемогу на МастерШефі. Діти

Фіналістом став й інший харизматичний учасник “МастерШефу. Діти”, який запам’ятався телеглядачам. На п’яти Булдакову наступав Олександр Діяманштейн, якого на проєкті часто називали Зефіркою. Після шоу хлопчина деякий час публікував відео у власному YouTube-блозі, втім тепер не так часто з’являється у соціальних мережах.

Як після проєкту МастерШеф. Діти змінився Олександр Діяманштейн
Як після проєкту МастерШеф. Діти змінився Олександр Діяманштейн

Четверте місце в першому сезоні “МастерШеф. Діти” зайняла Катерина Слівінська. Після завершення кулінарного телепроєкту дівчина довгий час вела власний блог в YouTube. Ба більше, учасниця проєкту навіть знімала власний серіал “Школа кохання”.

Як сьогодні виглядає Катерина Слівінська з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Катерина Слівінська з МастерШеф. Діти

Владислава Христенко зі Львова, на жаль, до фіналу не дійшла. Втім, дівчині це не завадило досягти неабиякого успіху після завершення шоу. Після закінчення школи Влада рік навчалась в Українській Академії Лідерства, а після – вступила до Львівського університету імені Франка. Втім, все в учасниці кулінарного шоу склалось чудово не лише в навчанні, але й в особистому житті – Христенко перебуває у серйозних стосунках.

Владислава Христенко після проєкту МастерШеф. Діти неабияк змінилась
Владислава Христенко після проєкту МастерШеф. Діти неабияк змінилась
Христенко з МастерШефу зі своїм бойфрендом
Христенко з МастерШефу зі своїм бойфрендом

Харків’янка з італійським корінням Ніколь Ронкі вибула в 11-му випуску шоу. Нині дівчина живе й навчається за кордоном, в Італії. Судячи з особистого блогу Ніколь, найбільше її захоплення – це подорожі.

Як змінилась Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти
Як змінилась Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти

Саша Козирь на телепроєкті підкорив серце далеко не одного фанатам “МастерШефу” й легко міг би здобути приз глядацьких симпатій, якби такий був. Нині хлопець рідко з’являється у соціальних мережах, втім з опублікованих Олександром фото можна побачити, що він неабияк виріс і змінився.

Як сьогодні виглядає Саша Козирь з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Саша Козирь з МастерШеф. Діти

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.