facebook

Як склалось життя учасників “МастерШеф Діти-1” після шоу: Влада Христенко, Ніколь Ронкі, Козирь та інші

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу України дає шанс реалізуватись на кухні не лише дорослим, але й найменшим професіоналам. Пригадуємо, як змінились учасники першого сезону "МастерШеф Діти"

“МастерШеф” давно став одним із найулюбленіших телепроєктів українських глядачів. 2016 року відбулась прем’єра першого сезону дитячого кулінарного змагання. Як за 7 років змінились учасники шоу?

Перемогу у першому сезоні “МастерШеф Діти” здобув Антон Булдаков. Три роки тому юний кулінар відгуляв випускний у школі та вступив до вищого навчального закладу. Після перемоги на шоу Булдаков отримав 100 тисяч гривень та змогу декілька днів попрактикуватись на курсах одного з найкращих французьких кулінарів. Нині про життя Антона відомо мало, втім останній допис у його блозі в Інстаграмі було опубліковано з Тернопільської області.

Як сьогодні виглядає Антон Булдаков, який здобув перемогу на МастерШефі. Діти
Як сьогодні виглядає Антон Булдаков, який здобув перемогу на МастерШефі. Діти

Фіналістом став й інший харизматичний учасник “МастерШефу. Діти”, який запам’ятався телеглядачам. На п’яти Булдакову наступав Олександр Діяманштейн, якого на проєкті часто називали Зефіркою. Після шоу хлопчина деякий час публікував відео у власному YouTube-блозі, втім тепер не так часто з’являється у соціальних мережах.

Як після проєкту МастерШеф. Діти змінився Олександр Діяманштейн
Як після проєкту МастерШеф. Діти змінився Олександр Діяманштейн

Четверте місце в першому сезоні “МастерШеф. Діти” зайняла Катерина Слівінська. Після завершення кулінарного телепроєкту дівчина довгий час вела власний блог в YouTube. Ба більше, учасниця проєкту навіть знімала власний серіал “Школа кохання”.

Як сьогодні виглядає Катерина Слівінська з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Катерина Слівінська з МастерШеф. Діти

Владислава Христенко зі Львова, на жаль, до фіналу не дійшла. Втім, дівчині це не завадило досягти неабиякого успіху після завершення шоу. Після закінчення школи Влада рік навчалась в Українській Академії Лідерства, а після – вступила до Львівського університету імені Франка. Втім, все в учасниці кулінарного шоу склалось чудово не лише в навчанні, але й в особистому житті – Христенко перебуває у серйозних стосунках.

Владислава Христенко після проєкту МастерШеф. Діти неабияк змінилась
Владислава Христенко після проєкту МастерШеф. Діти неабияк змінилась
Христенко з МастерШефу зі своїм бойфрендом
Христенко з МастерШефу зі своїм бойфрендом

Харків’янка з італійським корінням Ніколь Ронкі вибула в 11-му випуску шоу. Нині дівчина живе й навчається за кордоном, в Італії. Судячи з особистого блогу Ніколь, найбільше її захоплення – це подорожі.

Як змінилась Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти
Як змінилась Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти

Саша Козирь на телепроєкті підкорив серце далеко не одного фанатам “МастерШефу” й легко міг би здобути приз глядацьких симпатій, якби такий був. Нині хлопець рідко з’являється у соціальних мережах, втім з опублікованих Олександром фото можна побачити, що він неабияк виріс і змінився.

Як сьогодні виглядає Саша Козирь з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Саша Козирь з МастерШеф. Діти

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.