Як змінилося життя переможниць Холостяка 11 і 12: Анна Богдан няньчиться з дитиною, а Катя Лозовицька закохана

Учасниці та переможниці популярного реаліті-шоу "Холостяк" розповіли про те, яким стало їхнє життя після завершення знімання романтичного проєкту

На популярному телепроєкті “Холостяк” можливо все – і свого принца знайти, і стати всеукраїнською зіркою. Найчастіше, звісно, у життя втілюється саме другий варіант. Учасниці, які прийшли знайти своє кохання на романтичному реаліті-шоу доволі рідко залишаються разом із головними героями проєкту надовго. Втім, про переможниць різних сезонів говорять навіть через багато років після їхнього фіналу. Пригадуємо, як склалось життя переможниць двох крайніх сезонів “Холостяка”.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан

Відома українська блогерка Анна Богдан брала участь в 11-му сезоні популярного реаліті-шоу про кохання. Знаменитість стала переможницею та деякий час зустрічалась з головним героєм проєкту Михайлом Заливако. У червні торік зіркова пара розійшлась, втім і до сьогодні вони з теплом згадують час, проведений разом. Скоро настане рік, як Богдан і Заливако розстались, тому в кожного з них нині власне життя.

Анна Богдан з Холостяка-11 нещодавно стала тіткою та тепер няньчиться зі своїм племінником
Анна Богдан з Холостяка-11 нещодавно стала тіткою та тепер няньчиться зі своїм племінником

Так, наприклад, Анна Богдан тепер няньчиться з малюком. Сестра знаменитості не так давно народила дитину, а учасниця й переможниця “Холостяка-11” стала тіткою. На своїй сторінці в Інстаграмі Анна Богдан розповідала, що тепер в неї побільшало приємного клопоту – вона частенько проводить час зі своїм племінником.

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька

Блогерка та фотомодель Катерина Лозовицька брала участь у крайньому сезону “Холостяка”. Знаменитість здобула перемогу й близько місяця зустрічалась з Алексом Топольським. Втім, стосунки у зіркової пари не склались, а нині вони настільки втомились від постійних публічних сварок, що Лозовицька навіть додала Топольського в “чорний список” у соціальних мережах.

Катерина Лозовицька зізналась, що нині перебуває у стосунках із коханим чоловіком
Катерина Лозовицька зізналась, що нині перебуває у стосунках із коханим чоловіком

Хай там як, але після розставання з бойфрендом у житті Катерини Лозовицької все складається добре. Нині зірка живе у Польщі, активно будує кар’єру моделі, заробляє хороші гроші та навіть відкрила власний бізнес. Знаменитість в одному з нещодавніх інтерв’ю також зізналась, що тепер перебуває у стосунках, захоплюється своїм чоловіком і закохана в нього.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.