Султан Сулейман би забув Хюррем і не встояв: як тепер виглядає Фірузе Хатун з “Величного століття” (ФОТО)

У Хюррем Султан з "Величного століття" було чимало суперниць за кохання повелителя. Але лише одна з них стала справді серйозною конкуренткою для Роксолани.

Фаворитка султана Сулеймана Фірузе Хатун була неоднозначною героїнею серіалу “Величне століття”. Мила на вигляд, вона миттєво завоювала увагу падишаха, чим неабияк насолила Хюррем. Роксолані варто було б побоюватися такої довгоногої суперниці.

Джансу Дере з’явилася в третьому сезоні серіалу, який відрізнявся від попередніх двох своїм настроєм. Якщо до цього моменту глядачам давали насолоджуватися коханням Сулеймана і Хюррем, то в нових епізодах раптово все змінилося. У головної пари розпочалися серйозні проблеми у стосунках.

Приводом для султана відволіктися від Хюррем стала гарна наложниця Фірузе Хатун. Довгий час Роксолана не підозрювала, що нянька її молодшого сина та служниця дочки є таємною коханкою государя. А коли Фірузе сама у всьому зізналася, то Хюррем була готова вбити цю жінку.

Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття
Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття

Глядачі не відразу прийняли героїню Джансу Дере, але актриса зуміла завоювати армію шанувальників і досягла позитивних відгуків про свою гру. Найкраща подруга артистки Сельма Ергеч також знялася у цій картині в образі Хатідже Султан.

Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття
Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття

Джансу на екрані виглядала по-султанськи розкішно – вона одягала сукні з позолотою і коштовностями, а своє довге волосся заплітала в коси. В реальному житті актриса виглядає зовсім не так.

Астрика носить стрижку до лопаток, локони перефарбувала у світлий каштан. В одязі у неї дуже вільні смаки, що нетипово для жінок мусульманських країн. Джансу Дере – не лише популярна актриса, а й зразок особистої свободи турецьких жінок, одна із найстильніших представниць цієї професії у себе на батьківщині. Шанувальники краси знають дівчину як першу турчанку, яка стала обличчям марки L’Oreal Paris.

Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття
Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття

Джансу Дере в цьому році виповниться 43, але по її зовнішньому вигляду цього не скажеш. Зі знімків у соцмережах наче дивиться 30-річна молода зірка. Рівний тон шкіри, гостре підборіддя і великі очі – їй точно пощастило з генами.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.