Хюррем Султан вже не та: як важка хвороба змінила зовнішність зірки “Величного століття” Вахіде Гердюм

Зірка турецької історичної саги "Величне століття" Вахіде Гердюм, яка зіграла роль Хюррем Султан, зіштовхнулася з важкою недугою – раком. На щастя, це вже минулому.

Турецьку акторку Вахіде Гердюм, яка прийшла на заміну улюблениці публіки Мер’єм Узерлі на роль Роксолани Хюррем Султан у серіалі “Величне століття”, не дуже тепло сприйняли глядачі. Однак їй вдалося завоювати любов прихильників, які цікавляться життям улюблених акторів і через багато років після завершення історичної мелодрами.

Як виявилося, Вахіде не звикла пасувати не тільки на знімальному майданчику, а у реальному житті. Свого часу Гердюм діагностували рак молочної залози. Онкологія дуже підступна і тому першою реакцією людей на такий діагноз зазвичай стає страх і відчай. Втім, зірка стійко вела боротьбу за здорове життя, після курсу хіміотерапії втратила розкішне волосся, два місяці буквально пролежала на лікарняному ліжку.

Як важка хвороба змінила зовнішність Хюррем Султан з Величного століття
Як важка хвороба змінила зовнішність Хюррем Султан з Величного століття

Під час лікування Вахіде підтримували рідні, колеги і численні фанати, що допомогло їй не втрачати віру в краще. Зірка “Величного століття” вважає, що приховувати цей факт зі своєї біографії не можна, навпаки – треба відверто говорити про хворобу та власним прикладом показувати, що треба своєчасно обстежуватися та обирати здоровий спосіб життя.

Як важка хвороба змінила зовнішність Хюррем Султан з Величного століття
Як важка хвороба змінила зовнішність Хюррем Султан з Величного століття

В українському шоу-бізнесі також є знаменитості, які змогли перемогти рак. Це телеведуча Алла Мазур, співачка Міка Ньютон, переможниця шоу “Голос країни” Оксана Муха, журналістка Яніна Соколова, але, на жаль, бувають історії і з сумним кінцем. Так, від онкології померли чоловік Тіни Кароль Євген Огір, актор Богдан Ступка, а в 2022 році Україна попрощалася із запальною і неймовірно позитивною Русланою Писанко, яка теж згоріла від раку.

З історією незламної та сильної Алли Мазур знайомтесь в нашому відео:

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.