Все-таки Ярославський доклав руку? Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з “МастерШеф”, але не пішла

Відома кулінарна експертка та суддя шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася, що могла піти з проєкту та розповіла чому не зробила цього.

Ольга Мартиновська з дитинства мріяла стати директором ресторану, але хотіла всіма керувати, а не готувати. До 14 років мама не давала їй куховарити, вважаючи, що вона встигне “насолодитись” кухнею в шлюбі. Але так склались обставини, що мама Олі захворіла і їй довелось взяти на себе обов’язки господині. Пізніше, коли Мартиновська вчилась в університеті, друзі хвалили їжу, яку вона готувала в гуртожитку.

Тоді студенткою Ольга декілька разів бувала у Франції по програмі обміну. Вона працювала на фермі, на виноградниках, флористом. Це допомогло їй почати вільно говорити французькою і вона поступила в вуз у Франції на філологічний факультет, паралельно підробляючи в сфері обслуговування. Їй завжди було цікаво, що і як готують кухарі, а хазяйка квартири Мартиновської ділилась з нею своїм досвідом і знаннями, тому французька кухня одна з найулюбленіших у Олі.

Як склалося життя Ольги Мартиновської після перемоги в МастерШеф
Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з МастерШеф, але не пішла

Потім вона пішла на кастинг в 3 сезон “МастерШеф” і перемогла. Після навчання в Le Cordon Bleu Ольгу запросили в якості фуд-продюсера на улюблене шоу, а пізніше вона стала суддею разом з Володимиром Ярославським і Ектором Хіменесом-Браво. З Володимиром Мартиновській неодноразово приписували роман і публіка все ще сподівається, що вони пара, хоча зірки кажуть, що тільки дружать.

В Інстаграм-блозі Олі задали питання про роботу в проєкті:

Що могло би спонукати вас покинути МастерШеф?

Я думала, що війна. Але виходить, що ні.

, – відповіла Мартиновська.

Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з МастерШеф, але не пішла
Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з МастерШеф, але не пішла

Нещодавно вона повернулася з Франції в Україну на зйомки нового сезону кухарів-аматорів і знову возз’єдналась з улюбленими друзями Ярославським і Ектором.

Також у Мартиновської запитали, чи подобається їй працювати на МастерШеф:

Як вам бути ведучою чи шефом на МастерШеф? Ви доповнюєте це шоу, душа МШ

Я щиро люблю цей проєкт, який подарував мені мене! Я знайшла тут своє місце ще в 2013-му. Зараз щаслива бути його частиною, обожнюю свою роботу

Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з МастерШеф, але не пішла
Ольга Мартиновська зізналася, чому могла піти з МастерШеф, але не пішла

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.