Хюррем, Махідевран і Фірузе: як виглядають улюблені султанші Сулеймана з “Величного століття” через 12 років

Турецькі актриси Мер'єм Узерлі, Нур Феттахоглу та Джансу Дере запам'яталися глядачу завдяки ролям султанш в історичному серіалі "Величне століття".

З виходу на екран першої серії “Величного століття” про життя султана Сулеймана минуло вже 12 років. Однак шанувальники досі стежать за улюбленими акторами. Багато хто змінився настільки, що їх не впізнати.

Хюррем Султан

Головну роль Хюррем Султан зіграла німецько-турецька актриса Мер’єм Узерлі. Вона погано турецьку мову і вивчила її прямо під час зйомок.

З'явилося фото сестри зірки Величного століття Мер'єм Узерлі Джанан
Як в реальному житті виглядає Хюррем Султан

Зараз Мер’єм Узерлі виховує двох дочок: Лару та Лілі. Актриса багато знімається в кіно і відвідує світські заходи. Зірку не раз підозрювали у пластиці, нібито вона змінила форму губ та вилиць за допомогою уколів краси. Сама Узерлі на ці чутки не звертає жодної уваги.

Усі пластичні операції Мер'єм Узерлі
Як в реальному житті виглядає Хюррем Султан

Фірузе Хатун

Фаворитка султана Сулеймана Фірузе Хатун була неоднозначною героїнею “Величного століття”. Вона миттєво завоювала увагу падишаха, чим неабияк насолила Хюррем. Її зіграла Джансу Дере, акторська кар’єра якої після цієї ролі пішла вгору. Фанати не відразу прийняли Фірузе, але актриса зуміла досягти позитивних відгуків про свою гру.

Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття
Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття

Спокійна і смирна Джансу Дере наділила свою героїню не тільки поступливою вдачею, а й яскравою східною зовнішністю. У реальному житті актриса дуже схожа на Фірузе Хатун – вона струнка, витончена і елегантна.

Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття
Як тепер виглядає Фірузе Хатун з Величного століття

Махідевран Султан

Нур Феттахоглу після зйомок у серіалі “Величне століття” встигла розлучитися з батьком своєї єдиної дочки, з яким  актриса то сходилася, то розходилася. І в результаті таки подала на розлучення.

ТОП-5 причин, чому Махідевран Султан отримала по заслугах
Як в реальному житті виглядає Махідевран Султан

Багато шанувальників відзначають, що Махідевран дуже пасує колір її серіальної суперниці Роксолани. У героїні Нур Феттахоглу було темне волосся з шоколадним відливом, а зараз пофарбована у рудий колір з медовим відтінком. Зірка полюбилася глядачам своєю елегантною красою. У звичайному житті “Махідевран Султан” виглядає майже так само, як і її героїня з “Величного століття”.

Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою
Як виглядає зараз Махідевран Султан з Величного століття, яка стала рудою

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.