Не поступається Султану Сулейману: як виглядає реальний чоловік Махідевран-Султан з “Величного століття”

У популярному турецькому серіалі про Османську імперію зіграло чимало відомих і талановитих акторів. Розповідаємо про особисте життя головної актриси, яка зіграла Махідевран-Султан

Нур Феттахоглу, відома турецька актриса, до появи на телеекранах в ролі Махідевран-Султан у телевізійному серіалі “Величне століття” вже встигла здобути славу в акторських колах. Втім, знімання знаменитості саме в повісті про Османську імперію зробило її чи не світовою зіркою. Яскрава зовнішність, неповторна харизма та неабиякий талант дали свої плоди – на зірку почали звертати ще більше уваги.

З професійним життям Нур Феттахоглу все зрозуміло, воно склалось чудово. А ось чи можна сказати те ж саме про її особисте життя? І так, і ні. Знаменитість виходила заміж двічі, втім і розлучень в життя Нур Феттахоглу було також два. Що відомо про стосунки зірки турецького кіно та як виглядають її колишні чоловіки?

Нур Феттахоглу зі своїм першим офіційним чоловіком Муратом Айсаном
Нур Феттахоглу зі своїм першим офіційним чоловіком Муратом Айсаном

Перший чоловік відомої в Туреччині актриси також був пов’язаний з індустрією кіно. За Мурата Айсана Нур Феттахоглу вийшла заміж 2008 року. Знаменитість, як і заведено згідно з традиціями, взяла прізвище свого коханого та прожила з ним до 2011 року. Втім, після цих років разом подружжя вирішило розлучитись. Про причини актриса не розповсюджувалась, але після розриву з чоловіком повернула дівоче прізвище.

Через це у мережі почали з’являтись чутки: змінила прізвище, мовляв, бо з ним пов’язані погані спогади. Насправді, зізналась пізніше Нур Феттахоглу, все не так. Вона повернула своє дівоче ім’я, адже не хотіла, щоб її професійні успіхи приписували імені колишнього чоловіка.

Нур Феттахоглу зі своїм другим чоловіком Левентом Везіроглу
Нур Феттахоглу зі своїм другим чоловіком Левентом Везіроглу

Вдруге знаменитість вийшла заміж за турецького бізнесмена – весілля закохані зіграли 2013 року. Через два роки після помпезного свята закохані оголосили про розлучення, втім тривала розлука недовго, вже через декілька місяців Нур Феттахоглу повернулась до чоловіка. Подружжя не дарма дало собі другу спробу, адже 2016 у них народилась донечка Еліса. Втім, 2021 року стало відомо остаточно – пара розійшлась.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.