Як змінилося життя першої переможниці МастерШеф Світлани Шептухи? Виховує доньку та подорожує

Відома українська кулінарка та переможниця найпершого сезону "МастерШефу" Світлана Шептуха розповіла про своє життя після проєкту. Як змінився побут знаменитості?

Вже понад 10 років одне з найпопулярніших кулінарних шоу України тішить глядачів новими сезонами, учасниками з цікавими історіями, незвичайними рецептами унікальних страв та неперевершеними й незамінними порадами від досвідчених рестораторів. Справжні поціновувачі кулінарної справи дивляться “МастерШеф” не відриваючись, саме тому точно пам’ятають – першою переможницею в історії шоу стала уродженка українського Донецька Світлана Шептуха.

Майбутня знаменитість прийшла на кухню “МастерШефу”, коли їй було 25 років. 2011 року дівчина взяла участь у кулінарному змаганні, яке зробило з неї справжню зірку. Освіту Шептуха здобувала бухгалтерську, втім душа в неї лежала зовсім до іншої справи. Судді пригадують, що дівчина все схоплювала на льоту, тому й змогла здобути перемогу на проєкті.

Як склалось життя переможниці Світлани Шептухи з МастерШефу-1
Як склалось життя переможниці Світлани Шептухи з МастерШефу-1

Після перемоги на проєкті знаменитість вирушила за кордон. Як і було обіцяно умовами популярного шоу “МастерШеф”, Світлана Шептуха три місяці навчалась у Парижі, в одній з найкращих шкіл в усій Європі. Після завершення кулінарних курсів знаменитість повернулась до рідної України та почала здобувати освіту за фахом інженер-технолог ресторанного виробництва.

Світлана Шептуха почала будувати просто приголомшливу кар’єру. Знаменитість працювала у низці крутих ресторанів, а 2016 року була бренд-шефинею в одному з найкращих рибних ресторанів Києва “Don Mare”. Нині вона працює бренд-шефинею у закладі “За двома зайцями”.

Що відомо про життя Світлани Шептухи, яка здобула перемогу на МастерШеф-1
Що відомо про життя Світлани Шептухи, яка здобула перемогу на МастерШеф-1

Втім, склалось все чудово не лише в професійному житті Світлани Шептухи. Після проєкту знаменитість вийшла заміж та стала мамою неймовірної донечки Аліси. Разом зі своїм чоловіком вона активно подорожує світом, а на своїй сторінці в Інстаграмі висвітлює подорожі.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.