Як змінилося життя третьої переможниці МастерШеф Ольги Мартиновської? Виховує доньку та подорожує

Відома українська рестораторка та знавець кулінарної справи Ольга Мартиновська свого часу перемогла у "МастерШефі". Як відтоді змінилось її життя?

Ольга Мартиновська, відома українська кулінарка, змалку відчувала потяг до кулінарної справи. Вже у дорослому віці тоді ще майбутня знаменитість взяла участь у найпопулярнішому кулінарному шоу країни “МастерШеф”. У третьому сезоні знаменитість здобула перемогу, а після завершення проєкту почала серйозно будувати свою кар’єру.

Після перемоги у кулінарному шоу Ольга Мартиновська, як і переможці інших сезонів, навчалась на кулінарних курсах за кордоном, у Франції. Після цього знаменитість спробувала себе й на французькій кухні – українська зірка працювала шефом в одному з фешенебельних ресторанів Парижу.

Як змінилось життя Ольги Мартиновської після перемоги на МастерШефі-3
Як змінилось життя Ольги Мартиновської після перемоги на МастерШефі-3

На цьому досягнення Ольги Мартиновської у кулінарній сфері не завершуються. Після перемоги у популярному шоу знаменитість почала тісно співпрацювати зі своїм колегою Володимиром Ярославським. Разом вони написали кулінарну книгу та втілили у життя чимало цікавих проєктів. Неможливо оминути увагою, що через співпрацю та тісну дружбу Ярославського та Мартиновську шанувальники часто намагались звести разом. Втім, зірковий дует не має романтичних почуттів одне до одного, про це вони неодноразово говорили.

Насправді ж відома українська кулінарка перебувала у шлюбі з Іваном Кобцем. Хоча знаменитостям не вдалось побудувати міцних стосунків, і вони розійшлись, після розлучення в закоханих залишилась спільна донька. Нині дівчинка живе разом зі своєю мамою.

Ольга Мартиновська розповідала, як змінилось її життя після перемоги на проєкті
Ольга Мартиновська розповідала, як змінилось її життя після перемоги на проєкті

До слова, нині відома українська кулінарка також є суддею проєкту, який колись підштовхнув її до серйозної кар’єри. Ольга Мартиновська разом зі своїми зірковими колегами Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським допомагає іншим кулінарам зробити перші кроки до своєї мрії.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.