За такого Хюррем з Махідевран би не билася: як зараз виглядає актор султан Сулейман з “Величного століття”

Турецький актор Халіт Ергенч, який зіграв роль правителя Османської імперії султана Сулеймана в серіалі "Величне століття" кардинально постарів і змінився.

Серіал “Величне століття” має прихильників в усьому світі. Головна героїня Хюррем Султан у виконанні Мер’єм Узерлі стала зразком жіночої краси, а у її екранного коханого султана Сулеймана Халіта Ергенча були закохані всі глядачки. Вони заздрили Роксолані, яка була головною фавориткою падишаха. Але серіал знімався більше 10 років назад, тому з того часу зовнішність зірок проєкту потерпіла зміни.

Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття
Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття

Наприклад султан Сулейман постав на нових фото вже не тим статним правителем, який лишав дару мови своїх фанаток. 53-річний Халіт Ергенч збільшився в талії та майже залишився без волосся, залишки якого посивіли. Густа борода візуально робить артиста ще старшим, ніж він є.

Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття
Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття

Шанувальникі незадоволені тим, що Сулейман зовсім перестав за собою стежити. Втім, артиста це анітрохи не хвилює, адже собою він задоволений. До того ж, “нова” зовнішність Халіта влаштовує його законну дружину – турецьку актрису Бергюзар Корель. У Мережі закохані публікують спільні фото, де виглядають абсолютно щасливими. Вони побудували міцну сім’ю і мають трьох дітей.

Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття
Як зараз виглядає актор султан Сулейман з Величного століття

Нагадаємо, на роль султана Сулеймана в серіалі “Величне століття” Халіта Ергенча запросили в 2011 році. Він довго вживався образ, перечитав багато історичних документів. Актор навіть бачив себе в образі падишаха уві сні і відчував боротьбу, яка відбувалася у душі великого правителя. Актор не приховує, що додав своєму герою власні переживання.

Разом з Мер’єм Узерлі, яка перевтілилася в законну дружину правителя Хюррем Султан, актор створив один із найдраматичніших любовних дуетів на екрані. Ця роль стала найкращою в акторській фільмографії Ергенча, а він сам завоював серця мільйонів телеглядачок по всьому світу.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.