Як змінилося життя четвертого переможця “МастерШеф” Євгена Злобіна? Став кулінарним гангстером (ФОТО)

Відомий український кулінар Євген Злобін став переможцем четвертого сезону популярного шоу "МастерШеф". Як змінилось його життя після завершення проєкту?

2014 року на найвідоміший кулінарний телепроєкт країни “МастерШеф” прийшов уродженець Маріуполя Євген Злобін. У рідному місті знаменитість працював збирачем меблів, втім вирішив здійснити давню мрію та спробувати себе в кулінарії. Смілива спроба дала свої плоди – нині знаменитість є одним із найпопулярніших кухарів України.

Втім, на кулінарне шоу знаменитість привело не лише бажання розкрити приховані таланти, але й потреба покращити рівень свого життя та знайти стабільний і надійний дохід для родини. На кулінарне шоу майбутня зірка прийшов “не з пустими руками” – Євген Злобін вже мав профільну освіту, втім залишив улюблену справу, оскільки помилково вважав, що багато чого в ній досягти не зможе.

Євген Злобін став переможцем четвертого сезону популярного шоу МастерШеф
Євген Злобін став переможцем четвертого сезону популярного шоу МастерШеф

Своєю ціллю на “МастерШефі” Євген Злобін вважав, звісно, перемогу. Отримані гроші знаменитість хотів витратити на квартиру для сина. Втім, виграв на проєкті кухар не лише можливість інвестувати в майбутнє улюбленої дитини, але й покращити власне життя. Після фіналу “МастерШефу-4” знаменитість вирушив на навчання до Франції.

А ось з поверненням до рідної України Євген Злобін оселився у Києві. В столиці кухар почав працювати за фахом і за покликанням, а також навчати готувати інших. Також знаменитість веде кулінарний блог в YouTube, де показує багато цікавого та ділиться власним досвідом. А ось сам себе знаменитість характеризує так – “Кулінарний гангстер Злобін”. Саме такий напис можна побачити на головному фото зірки в профілі у соціальній мережі Інстаграм.

Головна фотографія особистого профілю Євгена Злобіна в соціальній мережі Інстаграм
Головна фотографія особистого профілю Євгена Злобіна в соціальній мережі Інстаграм

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.