Холостяк-12. Саша Мудра і Катя Лозовицька відреагували на нові стосунки Алекса Топольського

Крайній сезон найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостяк" викликало чимало обговорень і навіть скандалів. Як склалось особисте життя головного героя і фіналісток після завершення знімань?

Український бізнесмен, який мешкає та будує кар’єру у США, Алекс Топольський вирішив взяти участь у крайньому сезоні популярного реаліті-шоу “Холостяк”. Знаменитість обирав серед двох десятків чарівних учасниць свою єдину. До фіналу дійшли модель Катерина Лозовицька та Саша Мудра. Стосунки у Топольського не склались ні з Лозовицькою, переможницею, ні з Мудрою, якій він, за її словами, писав після фіналу.

Нині головний герой “Холостяка-12” почав зустрічатись із дівчиною, з якою познайомився на Балі. Катя Лозовицька та Саша Мудра відкрито не реагували на особисте життя свого “колишнього”, втім висловлювались про те, яким чоловіком є Алекс Топольський. Так, наприклад, переможниця крайнього сезону романтичного шоу заявляла, що їй не вистачало уваги.

Катерина Лозовицька висловилась про Топольського в стосунках
Катерина Лозовицька висловилась про Топольського в стосунках

Знаменитість в одному з інтерв’ю розповіла, що за час їхніх з Топольським стосунків він майже не приділяв їй уваги та подарував декілька бідних букетів. Катерина Лозовицька зізналась, що ініціатором розриву стосунків стала саме вона, адже їй не вистачало впевненості у чоловікові та надійного плеча.

Саша Мудра на телепроєкті дуже захопилась Алексом Топольським, втім, коли у фіналі він обрав Лозовицьку, а не її, дівчина дуже образилась. З цього моменту харків’янка обірвала всі зв’язки, а в майбутньому навіть заблокувала головного героя “Холостяка-12”, коли той намагався з нею зв’язатись і поговорити.

Саша Мудра образилась на Топольського після його вибору у фіналі
Саша Мудра образилась на Топольського після його вибору у фіналі

Нині Саша Мудра та Катерина Лозовицька знайшли своє кохання та будують стосунки з чоловіками, якими не припиняють захоплюватись. Все чудово складається і в особистому житті Алекса Топольського.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.