Померлі актори серіалу “Свати”: їх вже 12. Що сталося та хто замінив цих героїв на екрані

Один із найпопулярніших серіалів в Україні "Свати" запам'ятався багатьом. Деяких акторів, з якими разом дорослішали покоління, більше з нами немає

Останній епізод улюбленого серіалу мільйонів показали напередодні Нового 2022 року. 30 грудня 2021 глядачі востаннє побачили кадри з історії, на якій виросло ціле покоління. На жаль, до сьогодні дожили не всі актори, які так чи інакше були залучені в зніманнях серіалу. Пропонуємо пригадати таланти, яких більше з нами немає.

Померлі актори серіалу Свати

Відома актриса Ольга Аросєва, яка в серіалі “Свати” зіграла роль матері Ольги Миколаївни, відійшла у засвіти у середині 2013 року. До цього вона довго боролась з онкологією, втім, на жаль, не змогла виграти. Пішла з життя знаменитість у 88 років.

Померлі актори серіалу Свати

Цього ж року померла Галина Опанасенко, яка зіграла роль односелиці Валюхи Будько Микитівни. Саме в неї свого часу Іван Будько та Мітяй вкрали козу.

Померлі актори серіалу Свати

Через 3 роки після смерті своєї екранної дружини з життя пішов і Володимир Зельдін, який у серіалі “Свати” зіграв батька Ольги Миколаївни.

Померлі актори серіалу Свати

Олександр Бондаренко з’явився в ролі таксиста у шостому сезоні. Загалом у його фільмографії можна нарахувати близько 40 ролей, але могло б бути і більше. Знаменитість помер у 53 роки, прямо на сцені. 2013 року не стало відомого українського актора.

Померлі актори серіалу Свати

Іван Марченко, який зіграв роль психотерапевта, помер 2021 року. До цього він довго боровся з онкологією, втім, на жаль, перемогти у цій битві не зміг.

Померлі актори серіалу Свати

Відомий актор Анатолій Барчук зіграв свата Мітяя, який з’явився у третьому сезоні популярного серіалу. Його кар’єра почалась 1963 року, а загалом в артиста можна нарахувати майже 100 ролей. Помер він 2015 року після тривалої хвороби.

Померлі актори серіалу Свати

Олег Треповський у серіалі зіграв директора заводу, на якому працює родина Будько. Він помер 2018 року, а було йому всього 53.

Померлі актори серіалу Свати

Відомий спортсмен Володимир Турчинський, який у серіалі “Свати” зіграв самого себе, помер 2009 року від інфаркту міокарда. Знаменитості було всього 47 років.

Померлі актори серіалу Свати

Віктора Малахова, друга Сан Санича, у серіалі зіграв актор Валентин Шестопалов. Він пішов з життя 2013 року у 65-річному віці.

Крім того, відійшли у засвіти й троє акторів, які в популярному серіалі відзначились епізодичними ролями. 2013 року помер Анатолій Зезюлін, який зіграв товариша Будько в епізоді 3-го сезону. Через два роки помер Осип Найдук, Прохоров, один із гостей на весіллі сина Мітяя. А ось 2019 року пішов із життя Борис Чорнокульський, літній ветеран з автобуса в 4-му сезоні.