Поступилася Мер’єм Узерлі: дружина турецького красунчика Бурака Озчивіта претендувала на роль Хюррем Султан

В турецькому серіалі "Величному столітті" мали зіграти головні ролі зовсім інші актори. Кастинг був величезний, але відібрали тільки найкращих кандидатів.

На роль султана Сулеймана творцями “Величного століття” розглядався виключно Халіт Ергенч. Зіграти цього героя йому запропонували ще до того, коли сценарій не був готовий до кінця. Артист оцінив потенціал майбутнього проєкту і погодився, а потім ще півтора року чекав початку зйомок. А ось з вибором акторів на інші ролі ситуація була набагато складнішою. Особливо продюсери намучилися з пошуком головної красуні серіалу Хюррем Султан.

Хто міг зіграти роль Хюррем-Султан замість Мер'єм Узерлі
Хто міг зіграти роль Хюррем Султан замість Мер’єм Узерлі

Нещодавно з’ясувалося, що роль Роксолани могла зіграти дружина турецького актора-красунчика Бурака Озчивіта Фахріє Евджен. Зірка майже отирмала роль Хюррем, однак її кандидатура залишалась у підвішеному стані до останнього. В цей час на горизонті намалювалася Мер’єм Узерлі.

Дружина турецького красунчика Бурака Озчивіта претендувала на роль Хюррем Султан
Дружина турецького красунчика Бурака Озчивіта претендувала на роль Хюррем Султан

Зовнішність Фахріє ідеально підходила під образ головної султанші Османської імперії, але і без культового костюмованого серіалу її кар’єра склалася чудово. Актриса знялася у проєкті “Корольок – пташка співоча” і вийшла заміж за популярного актора Бурака Озчивіта. Цю пару в Туреччині не обговорюють тільки ліниві.

Також на роль Хюррем Султан пробувалася Ойкю Челік. Вона добре впоралась з пробами і була головною претенденткою на образ коханої Сулеймана. Єдине, що турбувало продюсерів – її занадто пишні для героїні форми, як би дивно це не звучало. Саме тому Ойкю в результаті відмовили.

Ойкю Челік також претендувала на роль Хюррем Султан
Ойкю Челік також претендувала на роль Хюррем Султан

Мер’єм Узерлі продюсери знайшли буквально за кілька тижнів до зйомок, коли вже рвали на собі волосся. Актриса з Німеччини так сильно вразила знімальну групу, що її одразу схвалили на головну роль. А тоді Узерлі навіть не дуже добре говорила по-турецьки і це зіграло їй на руку, адже Роксолана в історії і по сюжету була слов’янською рабинею і спочатку не знала турецьку мову.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".