Тепер він мрія Хюррем Султан і всіх інших жінок: як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з “Величного століття”

Турецький актор Селім Байрактар, який зіграв євнуха Сюмбюль-агу в серіалі "Величне століття" завжди був популярним серед жінок і досі підкорює жіночі серця, хоча йому вже під 50.

Селім Байрактар – унікальний актор, якому вдалося здобути славу головного красунчика, зігравши при цьому євнуха. Сюмбюль-ага з перших епізодів серіалу “Величне століття” підкорив серця глядачів, чіпляючи своєю шаленою харизмою. На відміну від багатьох колег по серіалу Селім не загубився після завершення зйомок. Він і зараз продовжує грати в нових проєктах.

До акторської кар’єри Селім Байрактар жив у борг, єдиний дохід йому приносила робота в державному театрі в Туреччині, однак цих грошей йому не вистачало на життя. Завзятість допомагала зірці не здаватися навіть у найважчі часи, він ходив і ходив на кастинги, вислуховуючи відмову за відмовою.

Першим великим проектом у кар’єрі Селіма став серіал “Міст”. Роль у нього була невелика, але гонорари платили стабільно. У той період артист вже був одружений. Разом із дружиною Біхтер він виховував двох спадкоємців, тому сім’я потребувала стабільного доходу. З ще більшою завзятістю артист ходив кастингами, отримуючи то ролі в серіалах, то рекламні контракти. Але найбільший успіх чекав на Байрактара попереду, коли його затвердили у “Величному столітті”.

Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття
Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття

Спочатку Сюмбюль-ага був другорядним персонажем, якому не збиралися приділяти багато уваги. Але тут у справу вступила харизма актора. Байрактар був такий переконливий і яскравий в образі євнуха-інтриганта, що глядачі були у захваті. Він місяцями безперервно працював над мімікою свого персонажа, над його жестами та ходою.

В інтерв’ю Селім розповідав, що йому найважче було придумати походку для свого персонажа:

Він рухався ніби жінка, що виглядало незвичайно, але було важко у виконанні. Звісно, грати такого персонажа складно. Він євнух, але народився чоловіком, тому Сюмбюль-агу долають ті ж пристрасті, що й нас усіх

, – ділився зірка.

Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття
Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття

В реальному житті Селім Байрактар максимально далекий від образу, який його прославив. Екранний Сюмбюль-ага насправді відрізняється атлетичною статурою, він захоплюється спортом та часто публікує знімки з тренувань. Відбою від шанувальниць у нього просто немає.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.