Одружився на копії Хюррем: обімлієте, побачивши матір дітей султана Сулеймана з “Величного століття”

Турецький актор Халіт Ергенч, який зіграв роль правителя Османської імперії султана Сулеймана в епопеї "Величне століття" в реальному житті одружився на копії Хюррем.

Халіт Ергенч став суперзіркою та улюбленцем мільйонів жінок завдяки образу султана Сулеймана в турецькому історичному серіалі “Величне століття”. Про цього пекельного красеня мріяли і продовжують мріяти безліч фанаток, але своє серце і перевагу він вже віддав коханій всього життя, яка виявилось напрочуд схожою на серальну дружину Хюррем у виконанні Мер’єм Узерлі.

Дружиною Халіта Ергенча стала актриса Бергюзар Корель. У неї та Мер’єм Узерлі практично однакові риси обличчя, схожі посмішки і навіть міміка. Різниця лише у кольорі волосся та у відсутності пластики. “Хюррем”, як відомо, стала затятою прихильницею уколів краси, однак процедури зробили її обличчя надутим і неприроднім. А Бергюзар не зверталася до естетичних хірургів і зберегла свою  натуральна красу. Зірці зараз 40 років, але виглядає вона не більше, ніж на 25.

Султан Сулейман з Величного століття одружився на копії Хюррем
Султан Сулейман з Величного століття одружився на копії Хюррем

В шлюбі з Халітом Ергенчем Бергюзар Корель народила трьох дітей – два хлопчика і дівчинку. Акторська сім’я проживає у Великій Британії, а “султан Сулейман” з 2020 року не знімається в кіно, поставивши кар’єру на паузу.

Вперше Халіт Ергенч та Бергюзар Корель зустрілися під час візиту до ресторану. Короткого знайомства та обміну кількома фразами, які нічого не значать, виявилося тоді недостатньо для початку роману, але вистачило для створення приємного враження.

Султан Сулейман з Величного століття одружився на копії Хюррем
Султан Сулейман з Величного століття одружився на копії Хюррем

Любовна історія турецьких зірок почалася трохи пізніше, коли вони зустрілися на зйомках багатосерійної романтичної драми “1001 ніч”. Акторам довелося зображати закоханих по сюжету і дуже швидко вони зрозуміли, що їх почуття насправді не обмежуються межами знімального майданчика, а стосунки перестали бути суто робочими.

Роман Халіта Ергенча та Бергюзар Корель розвивався стрімко. Перешкодою для стосунків не стала і різниця у віці: актор старший від обраниці на 12 років. Стримувати свої почуття закохані були не в змозі, їх все частіше помічали разом після зйомок, а у 2009 році пара зіграла весілля.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.