Не Хюррем, і не Сулейман: ви й не знали, а у “Величному столітті” знявся справжній потомок Османської династії

Відомий турецький серіал "Величне століття" розповідав про життя Османської імперії за часів правління султана Сулеймана Величного. Як виявилось, в акторському складі був справжній потомок династії османів.

Творці серіалу “Величне століття” дуже прискіпливо підійшли до вибору акторів, які мали зіграти різних історичних персонажів у проєкті. Зйомки були грандіозними, навіть був збудований величезний павільйон у вигляді палацу Топкапи. Дуже дорогими були костюми і ювелірне оздоблення, які створювали найкращі модельєри Туреччини.

Акторам пощастило опинитись в таких умовах, щоб якнайкраще втілити на екрани своїх героїв та підкорити серця шанувальників історії Османської імперії. При цьому у всьому світі виникло безліч суперечок з приводу достовірності фактів, показаних у серіалі. Історики активно доводили, що серіал далекий від дійсності та історії Сулеймана Величного. Однак, як виявилось, у проєкті взяла участь справжня родичка правителя. Як не дивно, це не головна героїня Хюррем Султан, а Хатідже, яку зіграла Сельма Ергеч.

У Величному столітті знявся справжній потомок Османської династії
У Величному столітті знявся справжній потомок Османської династії

Зірка зізналася, що вона нащадок султана Махмуда Другого по лінії батька, який обіймав престол з 1808 по 1839 рік. Її батько турок, а мати німка. Махмуд мав 37 дітей від різних жінок і він залишив після своєї смерті велику родину. Актриса розповідала, що вдома батько її так і називав принцесою і ставився відповідно, тому на екранах вона така витончена і захоплююча.

Сельма Ергеч виявилася потомком династії османів
Сельма Ергеч виявилася потомком династії османів

Виконавиця ролі Хатідже з самого дитинства вже знала, як має поводитися справжня пані, однак спочатку приховувала свій родовід. Акторській кар’єрі спадкоємиця султана присвятила себе не відразу: вона довгий час навчалася закордоном і мріяла стати лікарем. Але під час медичного стажування почала зніматись у серіалах, що повністю змінило життя Сельми Ергеч.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.