В серцеїда Бурака Озчивіта з “Величного століття” були закохані всі, а зараз на нього і дивитися не хочеться

Турецький актор Бурак Озчивіт, який засвітився в серіалі "Величне століття", втратив свою славу головного красунчика і серцеїда. Зміни у його зовнішності здивували публіку.

Фанати звикли бачити Бурака Озчівіта усміхненим, він завжди нагадував казкового принца, який готовий кожну мить рятувати свою принцесу.  Після його ролі воїна Османської імперії Малкочоглу Балі Бея у нього з’явилося багато прихильниць далеко за межами рідної країни. Але днями актор здивував своїх шанувальників. Зірці “Величного століття” не вдалось приховати вікові зміни при яскравому світлі.

Турецький актор Бурак Озчивіт неприємно здивував змінами у зовнішності
Турецький актор Бурак Озчивіт неприємно здивував змінами у зовнішності

38-річний актор виглядає набагато старшим за свої роки. Публіка насамперед звернула увагу на втомлений погляд Озчівіта, який здається таким через нависаючу верхню повіку. Фоловери припустили, що це могло статися через часте використання театрального гриму. На критику у коментарях Бурак не відреагував. Але раніше на одному з ток-шоу актор уточнював, що подумує про блефаропластику (хірургічну підтяжку повік).

Турецький актор Бурак Озчивіт неприємно здивував змінами у зовнішності
Турецький актор Бурак Озчивіт неприємно здивував змінами у зовнішності

Також у Озчивіта були помітні зморшки, що проступили на лобі і скронях, а його шкіра перестала мати звичну рівну гладкість. Якщо він тільки подумує про похід до пластичного хірурга, то Мер’єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан, давно переборщила з пластикою. Фанати бачать, що зірка збільшила губи та змінила форму підборіддя, однак вона це заперечує. Головне, щоб Бурак не припустився помилки Мер’єм та занадто не захопився вдосконаленням зовнішності.

Нагадаємо, свою зіркову кар’єру Бурак Озчівіт починав у модельному бізнесі. З 2003 по 2007 роки він професійно займався дефіле та рекламними фотосесіями, удостоївшись звання “Найкращої моделі Туреччини”. Українському глядачеві він відомий за ролями у стрічках “Величне століття” та “Корольок – пташка співоча”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.