На зло Хюррем Султан: Гюльфем Хатун з “Величного століття” за 12 років неймовірно перевтілилася і помолоділа

В серіалі "Величне століття" Гюльфем Хатун була першою наложницею султана Сулеймана, яка народила йому первістка. Її зіграла Селен Озтюрк, яка за 12 років тільки помолоділа.

Темноволоса Гюльфем Хатун була першою, хто подарував султану спадкоємця. Однак ще немовлям хлопчик помер і шехзаде знайшов втіху з іншою – її місце зайняла Махідевран Султан. Пізніше, як у гаремі з’явилася Хюррем, Гюльфем досить тривалий час зберігала нейтралітет стосовно нової улюблениці падишаха. Вона з боку спостерігала за стражданнями Махідевран і в душі тріумфувала, адже колись так само було із нею. Але в душі Гюльфем відчувала неприязнь до Хюррем, яка згодом переросла в ненависть.

Гюльфем Хатун з Величного століття за 12 років неймовірно перевтілилася і помолоділа
Гюльфем Хатун з Величного століття за 12 років неймовірно перевтілилася і помолоділа

Гюльфем, втративши ласку султана, розуміла, що якщо не матиме жодної іншої підтримки в його сім’ї, то може просто вирушити до Старого палацу і прожити там до кінця своїх днів фактично на самоті. Тому й намагалася всіма силами здаватися потрібною та важливою сестрам падишаха.

Роль Гюльфем Хатун на екрани втілила актриса Селен Озтюрк, її зовнішність сьогодні викликає лише захоплення. До зйомок у “Величному столітті” артистка на Батьківщині вже прославилася як зірка мильних опер. Але саме роль нескінченно відданої Сулейману Гюльфем стала для неї знаковою.

Зовні Селен начебто молодшає з кожним роком. У 42 роки вона виглядає не старше 35. Рівний тон шкіри, гарна засмага, ідеальна шкіра шиї та зони декольте – такій красі могли б позаздрити навіть її суперниці Хюррем і Махідевран.

Гюльфем Хатун з Величного століття за 12 років неймовірно перевтілилася і помолоділа
Гюльфем Хатун з Величного століття за 12 років неймовірно перевтілилася і помолоділа

Чоловіком і дітьми зірка “Величного століття” не обзавелась, але поруч з нею іноді з’являються чоловіки. 2014-го Селен Озтюрк засвітилась в компанії колеги Кенана Едже, але роман так і не увінчався весіллям. 2017-го її колишній обранець Едже одружився на іншій колезі – Джанан Ергудер.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".