Померлі актори серіалу “Фізрук” з Дмитром Нагієвим: цих зірок більше ніколи не буде на екранах

Про цей популярний російський серіал чуло чимало людей. Втім, чи здогадувались ви, що багатьох акторів, які зіграли в стрічці, вже немає у живих?

Популярний російський серіал “Фізрук” у рік свого виходу, 2014, здобув буквально шалену популярність. Головну роль у стрічці зіграв Дмитро Нагієв. Актор і ведучий з’явився на екранах у ролі вчителя фізичної культури, який пришов працювати в школу задля того, аби повернути довіру свого начальника, московського бізнесмена.

У серіалі головні та епізодичні ролі зіграло багато відомих акторів. На жаль, до наших днів дожили не всі. Пригадаємо, хто із зірок відійшов у вічність.

Дмитро Нагєв зіграв головну роль у популярному російському серіалі Фізрук
Дмитро Нагєв зіграв головну роль у популярному російському серіалі Фізрук

Ганна Воронова

У серіалі “Фізрук” відома російська актриса з’явилась в епізодичній ролі бухгалтерки, втім за всю кар’єру зірка зіграла близько 80 ролей. Особливо глядачі запам’ятали Воронову після її появи у “Татусевих доньках”, “Моїй прекрасній няні”, “Далекобійниках”. Знаменита російська актриса відійшла у вічність 8 років тому – її не стало у січні 2015 року. Нині шанувальники Воронової і досі не знають, що стало причиною її загибелі. Втім, неофіційні джерела повідомляють, ніби зірка довгий час боролась з онкологією.

Борис Клюєв

У стрічці “Фізрук” Борис Клюєв зіграв капітана поліції та батька Тетяни, в яку був закоханий герой Нагієва. Втім, найбільше знаменитого російського актора запам’ятали після його появи у головній ролі серіалу “Вороніни”. Там Борис Клюєв зіграв батька Кості, а характерний гумор Миколи Петровича запав у серце багатьом. Актор пішов із життя 2020 року через діагноз, який йому поставили за два роки до цього – рак легенів.

Єгор Клінаєв

Актор, який у “Фізруку” зіграв школяра, виявився наймолодшою знаменитістю у цьому списку. Хлопець почав зніматись ще у 13 років, але побудувати приголомшливу акторську кар’єру юнакові не судилось. У 18 років він став свідком серйозного ДТП. Хлопець хотів допомогти постраждалим, але потрапив під колеса іншого авто.

Роман Лещенко

Лещенко у серіалі “Фізрук” зіграв майже непомітну роль шкільного охоронця. Знаменитість за своє життя встиг зіграти у великій кількості фільмів та серіалів, однак кожна роль була епізодичною або другорядною. Хай там як, але глядачі запам’ятали та полюбили актора, тому звістка про його загибель засмутила багатьох. Помер Роман Лещенко 2017 року, коли йому було 33 роки. Причини не уточнюються.

Популярне

Схожі статті

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.