Меркнуть поруч з Султаном Сулейманом: обімлієте, побачивши всіх коханців Хюррем з “Величного століття”

Зірка турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем Султан, могла похвалитися карколомною кар'єрою, але в особистому житті їй довго не щастило.

Наприкінці 2012 року Мер’єм Узерлі почала зустрічатися з бізнесменом Джаном Атешем. Закохані навіть збиралися побратися, але пізніше між ними сталася сварка. В Туреччину Узерлі втекла вже у статусі вільної жінки, а в 2014 році народила від Джана дочку Лару. Чоловік, дізнавшись про вагітність, наполягав на аборті, а зараз не допомагає їй з вихованням дівчинки.

Пізніше з’ясувалось, що Джан Атеш був спійманий на шахрайстві. На його удочку попалась і Мер’єм, яка вклала в один з його сумнівних бізнесів 400 тисяч доларів. Актриса зізнавалась, що вона жалкує про зв’язок з ним і їй соромно від того, що він – батько її дочки.

Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті
Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті

В період зйомок у “Величному столітті” Мер’єм Узерлі приписували стосунки з екранним партнером Халітом Ергенчем (Султан Сулейман). Глядачі не вірили, що таку пристрасть можна зіграти. Однак насправді в той час зірці подобався зовсім інший чоловік. Ним виявився Озан Гювен, який зіграв роль Рустема Паши.

Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті
Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті

Вони зустрічались з 2014 по 2015 рік, також зіркова пара зіграла головні ролі подружжя в фільмі “Материнська рана”. Мер’єм навіть після розставання добре відгукувалася про Озана і залишилась з ним у добрих дружніх стосунках.

Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті
Всі чоловіки Хюррем Султан з Величного століття у реальному житті

Після любовних фіаско Хюррем Султані ретельно приховувала особисте життя, але іноді інформація про її романи просочувалася в пресу. На початку 2020 року турецькі ЗМІ повідомляли про відносини Мер’єм та Чаглара Ертугрула. Інсайдери запевняли, що почуття між ними були настільки сильними, що артист навіть скасував своє весілля. Однак, жодного підтвердження тим чуткам не надійшло.

В 2021 році Узерлі вдруге стала мамою і народила ще одну дівчинку, яку назвали Лілі. Ім’я батька Мер’єм не розкрила, повідомивши тільки, що це американський бізнесмен. З ним артистка стала щасливою і мала вийти за нього заміж, якби не пандемія.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.