facebook

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з “Величного століття” зараз: роки не пощадили візира султана Сулеймана

Для турецького актора Окана Ялабика роль Ібрагіма-паши в серіалі "Величне століття" стала визначальною в кар'єрі, яка прославила його на весь світ.

Турецький історичний серіал “Величне століття” став дуже популярним в усьому світі та розкрив потенціал багатьох акторів, які в ньому зіграли. Наприклад, Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан до проєкту не була відомою, але з перших же серій стала впізнаваною. Її серіальний недруг Ібрагім-паша також пізнав справжню славу після виходу “Величного століття” на екрани.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Окан Ялабик і до серіалу знімався та грав у театрі, однак образ харизматичного радника султана Сулеймана, чоловіка його сестри Хатідже привернула увагу всіх, а у талановитому виконанні герой Ібрагім вийшов надзвичайно привабливим.

Актор має досить велику фільмографію. Він знімається не лише у серіалах, а й у повнометражних фільмах. Крім того, актор займається музикою та професійно грає на барабанах. Після закінчення “Величного століття” він більше часу приділяє музиці, репетирує та виступає на концертах.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Окан Ялабик за роботу в історичній мелодрамі двічі отримував національну телевізійну премію “Анталія”. За популярністю актор навіть залишив позаду відому кінозірку Халіта Ергенча, який зіграв султана Сулеймана. Як розповідав Окан в інтерв’ю, його роботу оцінили автори проєкту, збільшивши початковий гонорар в 2 рази.

Коли серіал закрили, Окан Ялабик 4 роки не брав участі в жодних проєктах, але сьогодні знову активно знімається. Фанати відмічають, що улюбленець публіки Ібрагім-паша дуже змінився з часів зйомок у серіалі. Актор виглядає стомленим і змарнілим, але продовжує грати так само яскраво і талановито.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Володіючи приємним тембром голосу, Окан озвучує зарубіжні фільми, дублює різні відеоролики та мультфільми. Голосом Ібрагіма-паши в анімаційному фільмі “Кунг-фу Панда” розмовляє великий панда По.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.