Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з “Величного століття” зараз: роки не пощадили візира султана Сулеймана

Для турецького актора Окана Ялабика роль Ібрагіма-паши в серіалі "Величне століття" стала визначальною в кар'єрі, яка прославила його на весь світ.

Турецький історичний серіал “Величне століття” став дуже популярним в усьому світі та розкрив потенціал багатьох акторів, які в ньому зіграли. Наприклад, Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан до проєкту не була відомою, але з перших же серій стала впізнаваною. Її серіальний недруг Ібрагім-паша також пізнав справжню славу після виходу “Величного століття” на екрани.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Окан Ялабик і до серіалу знімався та грав у театрі, однак образ харизматичного радника султана Сулеймана, чоловіка його сестри Хатідже привернула увагу всіх, а у талановитому виконанні герой Ібрагім вийшов надзвичайно привабливим.

Актор має досить велику фільмографію. Він знімається не лише у серіалах, а й у повнометражних фільмах. Крім того, актор займається музикою та професійно грає на барабанах. Після закінчення “Величного століття” він більше часу приділяє музиці, репетирує та виступає на концертах.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Окан Ялабик за роботу в історичній мелодрамі двічі отримував національну телевізійну премію “Анталія”. За популярністю актор навіть залишив позаду відому кінозірку Халіта Ергенча, який зіграв султана Сулеймана. Як розповідав Окан в інтерв’ю, його роботу оцінили автори проєкту, збільшивши початковий гонорар в 2 рази.

Коли серіал закрили, Окан Ялабик 4 роки не брав участі в жодних проєктах, але сьогодні знову активно знімається. Фанати відмічають, що улюбленець публіки Ібрагім-паша дуже змінився з часів зйомок у серіалі. Актор виглядає стомленим і змарнілим, але продовжує грати так само яскраво і талановито.

Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз
Ви обімлієте, побачивши Ібрагіма-пашу з Величного століття зараз

Володіючи приємним тембром голосу, Окан озвучує зарубіжні фільми, дублює різні відеоролики та мультфільми. Голосом Ібрагіма-паши в анімаційному фільмі “Кунг-фу Панда” розмовляє великий панда По.

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.