“Ні обіцянок, ні пробачень”: Остапчук, Павлік і Добринін розповіли про зради у стосунках на власному досвіді

Володимир Остапчук , Віктор Павлік та Нікіта Добринін у шоу "Мекнув-питайте" назвали себе трійкою чоловіків, які більш ніж будь - хто з чоловіків України казав у своєму житті: "Я згоден", маючи на увазі слова при укладанні шлюбу. Тому цей "батальйон Остапчук" ( так назвав їх Володимир) вважають, що мають величезний досвід у партнерських стосунках

Телеведучий та шоумен Володимир Остапчук на своє шоу “Мекнув- питайте” запросив двох чоловіків відомих в Україні не тільки своєю публічністю, а й тим, кожен з них неодноразово у своєму житті одружувався та розлучався. Це популярний співак Віктор Павлік та телеведучий і блогер Нікіта Добринін.

Шоу Мекнув-питайте
Шоу Мекнув-питайте

Чоловіки, за плечима яких є не абиякий досвід партнерських стосунків, у своєрідній манері напівжартома відповідали на питання Володимира.

Зокрема цікавою темою для усіх стало питання, чи може людина, не важливо, чоловік чи жінка, зрадити коханій людині. А якщо зрадив, то чи було між ними кохання?

Треба сказати, що на відміну від інших питань, почувши це уся трійця навіть якось посерйознішала, бо кожен побував у такій “шкурі”. Втім, думки розділилися: Павлік, як самий старший з присутніх категорично відповів, що ні, що, якщо зрада відбулася, значить кохання просто не було.

Добринін підійшов до питання з точки зору сучасних обставин в країні, коли велика кількість молодих жінок змушена була виїхати за кордон, а чоловіки залишилися на самоті. Тому він більш толерантний у цьому, чим заслужив бурхливе несхвалення своїх опонентів. “Ви тут зараз- священники, а я – демон” парирував їм Нікіта.

Найбільш поміркований підхід проявив Остапчук. Він, як людина, яка свого часу після розлучення зверталася за допомогою психолога (він про це колись відверто говорив в одному з інтерв’ю) навіть по поличкам розклав, які чотири стадії проходить людина, яку зрадили і прийшов до висновку, що якщо зрада відбулася, то зрадженому краще ніколи про цей випадок не знати. Найрідніші люди, за його словами, навіть якщо пробачать зраду і залишаться поруч, все одно не зможуть забути образу, бо це дуже боляче, пояснив він свою думку.

З цим висновком погодилися всі троє.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.