Як змінилися учасники “МастерШеф. Діти” і чим вони зараз займаються: Ектор Хіменес-Браво не впізнає учнів

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу країни "МастерШеф" має спецпроєкт, присвячений наймолодшим знавцям гастрономічної справи. Пригадуємо, якими були та з'ясовуємо, якими стали учасники проєкту

Перший сезон проєкту “МастерШеф. Діти” пустили на українські телеекрани 2016 року. Тоді на одне з найпопулярніших шоу країни запросили юних кулінарів, які лише починають свій шлях до гастрономічних вершин, але вже досягають неабияких успіхів. Пригадуємо, як виглядали діти тоді та якими стали сьогодні – як склалось життя учасників “МастерШеф. Діти-1”?

Володимира Мотричука на проєкті часто називали “Цилею”, а його захоплення кулінарією вражало. З часом хлопець виріс і перетворився на цікавого юнака, втім його сфера інтересів дещо змінилась. Тепер Мотричук займається журналістикою, а також захоплюється мистецтвом і любить в усьому бачити естетичну складову. Саме такі висновки можна зробити з його особистої сторінки в соціальній мережі Інстаграм.

Як сьогодні виглядає Володимир Мотричук з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Володимир Мотричук з МастерШеф. Діти

Учасниця першого сезону дитячого кулінарного шоу Ніколь Ронкі нині також відставила кулінарію на другий план. Маленька знавчиня гастрономічної справи виросла у чудову дівчину, яка дещо змінила своє хобі. Тепер вона активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де висвітлює своє головне захоплення – подорожі. Ніколь Ронкі часто відвідує різні країни та красиві міста.

Як сьогодні виглядає Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Ніколь Ронкі з МастерШеф. Діти

Катерина Дашевська вирішила пов’язати своє життя із зовсім відмінною сферою. Нині учасниця першого сезону “МастерШеф. Діти” часто з’являється у фотосесіях моделлю, а також полюбляє експериментувати зі своєю зовнішністю. Так, наприклад, нещодавно дівчина збільшила губи та змінила колір свого волосся.

Як сьогодні виглядає Катерина Дашевська з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Катерина Дашевська з МастерШеф. Діти

А ось Данила Ківа належить до невеликої групи учасників шоу “МастерШеф. Діти”, які пронесли своє захоплення та любов до кулінарії крізь роки. Юнак розповідав, що він полюбляє готувати. Крім того, у вільний час Ківа активно займається спортом і слідкує за своїм раціоном.

Як сьогодні виглядає Данило Ківа з МастерШеф. Діти
Як сьогодні виглядає Данило Ківа з МастерШеф. Діти

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.