Колишні чоловіки Злати Огнєвіч подружилися: екс-учасники “Холостячки” Шевченко і Задворний створили “коаліцію”

Романтичне телешоу "Холостячка" стало знахідкою для учасників 2 сезону зі Златою Огнєвіч, які незважаючи на конкуренцію стали близькими друзями в реальному житті.

В 2020 році на українському телебаченні з’явилось шоу, за форматом схоже на “Холостяк”, але на цей раз головною героїнею стала жінка, за серце якої борються чоловіки.

Після першого сезону з Ксенією Мішиною “Холостячкою” стала співачка Злата Огнєвіч. На її серце претендували багато гарних, успішних та молодих учасників, але вибрала вона не того, з ким на неї чекали міцні стосунки і щаслива сім’я. Переможцем 2 сезону став Андрій Задворний, чого глядачі ніяк не могли передбачити, оскільки на побаченнях з ним в кадрі Злата виглядала більш розчарованою і між парою виникало багато спорів. Фаворитом фанатів і як здавалось співачки був другий фіналіст Дмитро Шевченко, який зміг розкритися перед Златою, будучи скупим на емоції чоловіком, та довівши свою готовність до серйозних відносин і побудови сім’ї.

Колишні чоловіки Злати Огнєвіч Задворний і Шевченко здружилися в реальному житті
Колишні чоловіки Злати Огнєвіч Задворний і Шевченко здружилися в реальному житті

Однак у фіналі на найважливішій церемонії Злата Огнєвіч відмовила Дмитру на користь його головного суперника – Андрія Задворного. В пост-шоу співачка розповідала, що відчувала себе найщасливішою в той момент і раділа кожній миті, проведеній з коханим після зйомок. Однак все це продовжувалося недовго, менше ніж через 2 місяці після фіналу Андрій кинув Злату і зробив це доволі різко. Чоловік заявив, що не кохає її, просто забрав речі та пішов. Все відбулось так швидко, що на той момент фінальний випуск ще навіть не вийшов в ефір, тому зірці було важко не тільки морально, а ще й за умовами контракту не можна було розсекречувати статус стосунків з переможцем.

Колишні чоловіки Злати Огнєвіч Задворний і Шевченко здружилися в реальному житті

Пройшло вже багато часу, Огнєвіч відпустила образу, однак не відновила спілкування з Андрієм. Натомість з іншими учасниками “Холостячки” вона спілкується – це Максим Тарапата, Андрій Хветкевич, Дмитро Шевченко. Так само і чоловіки здружились між собою.

Як виявилось, навіть Шевченко і Задворний тепер разом проводять час, хоча колись були головними суперниками в боротьбі за стосунки зі співачкою.

В Інстаграм-блозі Андрія Задворного з’явилось підтвердження цьому – спільне фото з Дмитром, зроблене під час прогулянки по Контрактовій площі в Києві.

Колишні чоловіки Злати Огнєвіч Задворний і Шевченко здружилися в реальному житті
Колишні чоловіки Злати Огнєвіч Задворний і Шевченко здружилися в реальному житті

Чоловіки вдвох позували в стильних літніх образах. З моменту виходу “Холостячки” вони обидва дуже змінились. Шевченко зістриг свою шевелюру, а Андрій навпаки відрощує волосся і вже обріс густою бородою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.