Хто може замінити Сергія Сосєдова в шоу “Х-Фактор”: розглядаємо кандидатури Амадора Лопеса і діви Монро

Скандально відомий російський музичний критик Сергій Сосєдов здобув особливу популярність в Україні, коли став суддею на шоу "Х-Фактор". Хто з українських зірок міг би його замінити?

Сергій Сосєдов, скандально відомий російський музичний критик, свого часу став членом журі вокального проєкту “Х-Фактор”. Знаменитість довгий час сидів у суддівському кріслі та врешті пішов із шоу. Тепер вакантне місце найепатажнішої зірки, яка вирішуватиме долю учасників музичного змагання. Пропонуємо пофантазувати та припустити, хто з українських знаменитостей міг би стати новим суддею на проєкті.

Амадор Лопес

Амадор Лопес, україно-венесуельський хореограф, співак і навіть фехтувальник, виглядає дуже й дуже яскраво. Знаменитість полюбляє самовиражатися через свій зовнішній вигляд, а тому завжди виходить у світ у незвичайних і дуже яскравих образах. По-хорошому епатажний характер знаменитості проявляється і в його творчості. Хореограф полюбляє ставити танці, які викликають спектр різних емоцій.

Амадор Лопес відомий в Україні своїм яскравим образом
Амадор Лопес відомий в Україні своїм яскравим образом

Втім, попри всю яскравість своєї зовнішності, у реальному житті Амадор Лопес – доволі спокійна та стримана людина. Знаменитість веде цілком спокійний образ життя та полюбляє проводити час зі своєю мамою.

Діва Монро

Монро стала однією з перших травесті-дів в Україні. Знаменитість свого часу приголомшила публіку яскравими образами, відсутністю комплексів і сміливістю йти проти стереотипів. Сьогодні Монро – успішна блогерка та шоувумен, але навіть з огляду на сучасні віяння та зміну ставлення суспільства до себе, артистка часто стикається з неприйняттям.

Діва Монро здобула популярність багато років тому
Діва Монро здобула популярність багато років тому

Знаменитість, так само як і її колега Амадор Лопес, в реальному житті не полюбляє встрягати в скандали та всі неоднозначні і навіть образливі ситуації намагається вирішити лояльно. Хай там як, але шанувальників у зірки достатньо.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!