Як виглядали учасники 1 сезону “МастерШеф. Професіонали” і куди вони зникли: переможець вже в Нью-Йорку

Одне з найпопулярніших шоу України про кулінарію "МастерШеф" збирає біля телеекранів мільйони глядачів. Пригадуємо, якими були та якими стали учасники першого сезону спецпроєкту "Професіонали"

“МастерШеф” – одне з найпопулярніших кулінарних шоу в Україні. Цей проєкт подарував можливість великій кількості справжніх талантів розкрити свій потенціал і зробити крок на зустріч своїй мрії. У рамках кулінарного шоу було створено чимало спецпроєктів, серед яких і змагання між кращими з кращих – професіоналами. Пропонуємо пригадати, як виглядали раніше та якими стали сьогодні найвідоміші учасники першого сезону шоу.

Павло Серветник

Як виглядав раніше та яким став сьогодні Павло Серветник
Як виглядав раніше та яким став сьогодні Павло Серветник

Відомий український кулінар народився та виріс на Херсонщині, а до початку повномасштабної війни жив і працював, розвивав власний бізнес у Херсоні. Після початку великої війни та окупації знаменитість прийняв рішення разом із родиною виїхати за кордон. Так він опинився у Нью-Йорку та став працювати там шеф-кухарем. У “МастерШеф. Професіонали” Павло Серветник здобув перемогу.

Алік Мкртчян

Як виглядав раніше та яким став сьогодні Алік Мкртчян
Як виглядав раніше та яким став сьогодні Алік Мкртчян

Алік Мкртчян на проєкті “МастерШеф. Професіонали” зайняв п’яте місце та постійно називав себе богом м’яса. Попри те, що до фіналу знаменитості дійти не вдалось, це не завадило йому побудувати приголомшливу кар’єру. Нині кухар живе та працює разом зі своєю родиною в українській столиці, у Києві.

Юрій Негрич

Як виглядав раніше та яким став сьогодні Юрій Негрич
Як виглядав раніше та яким став сьогодні Юрій Негрич

Призер першого сезону “МастерШеф. Професіонали” Юрій Негрич на шоу здобув третє місце. На проєкті він був одним із найспокійніших учасників і рідко фігурував у конфліктних ситуаціях. Втім, після завершення шоу знаменитість продовжив свій кар’єрний шлях і вирішив надалі розвиватись в улюбленій сфері. Негрич зізнається, що його часто впізнають не лише в Україні, але і далеко за її межами.

Юлія Прохода

Як виглядала раніше та якою стала сьогодні Юлія Прохода
Як виглядала раніше та якою стала сьогодні Юлія Прохода

Юлія Прохода зуміла поєднати у своїй витонченій натурі цілих три професії – знаменитість є і вчителем молодших класів, і актрисою, і кулінаркою. У першому сезоні “МастерШеф. Професіонали” знаменитість зайняла друге місце, втім не зупинилась на шляху до своєї мрії, відкриття власного ресторану, та продовжила впевнено крокувати вперед.

Катерина Пєскова

Як виглядала раніше та якою стала сьогодні Катерина Пєскова
Як виглядала раніше та якою стала сьогодні Катерина Пєскова

Четверту сходинку в рейтингу переможців здобула Катерина Пєскова. Одеситка вибула з шоу, зовсім трішки не дотягнувши до фіналу. Втім, це не стало для кулінарки причиною зупинятись. Зірка відкрила власну кондитерську та продовжила розвиватись в улюбленій сфері.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.