Екранне кохання стало реальним: чим закінчився роман Макса і Віки з серіалу “Кухня”, які загралися в любов

Коли серіал "Кухня" тільки виходив на екрани, глядачі одразу помітили, що між Максом і Вікою неабияка іскра. Як виявилось, за екранним романом ховалися реальні почуття і стосунки.

Одними з головних героїв серіалу “Кухня” стали Максим Лавров, молодий кухар, який мріє досягти успіху, і Вікторія Сергіївна, директорка ресторану Claude Monet. Навколо їх стосунків будується весь серіал. Спочатку вони проводять ніч разом, потім Макс випроваджує Віку, а потім виявляється, що йому доведеться з нею працювати. Більшість часу Віка ненавидить Макса і не хоче його бачити, а Макс – мріє її повернути, зраджує їй і знову мріє повернути.

Пристрасть і кохання, яку мали втілити на екранах актори Олена Подкамінська і Марк Богатирьов, переросла в реальні почуття за межами знімального майданчика. Роман між ними спалахнув так само стрімко, як і в їхніх персонажів. Парочку всюди бачили разом, а ті, хто працював із ними на зйомках, помічали іскру між акторами.

Зірки серіалу Кухня Олена Подкамінська і Марк Богитарьов розповіли про свій роман
Зірки серіалу Кухня Олена Подкамінська і Марк Богитарьов розповіли про свій роман

Після третього сезону “Кухні” в ЗМІ з’явилися повідомлення, що Богатирьов госпіталізований. Він пояснив, що через хронічний недосип і щільний графік у нього розвинулася депресія, однак публіка підозрювал, що причиною його пригніченості стало нерозділене кохання до партнерки по серіалу Подкамінської, або ж невдалий фінал їх роману.

Була закоханість, з мого боку – просто величезна. Але ця історія стосується тільки нас

, – коментував актор.

Зірки серіалу Кухня Олена Подкамінська і Марк Богитарьов розповіли про свій роман
Зірки серіалу Кухня Олена Подкамінська і Марк Богитарьов розповіли про свій роман

Ситуація ускладнювалась тим, що на той момент Олена була заміжня, а коли в 2015 році вона розлучилася з чоловіком, з’явились чутки, що це сталося через інтрижку з Марком. Подкамінська жодного разу словом не обмовилася про можливий роман з колегою, а про причини розлучення говорила розмито:

У наших стосунках із чоловіком трапилося так, що зрештою ми за взаємною згодою ухвалили рішення офіційно оформити розлучення. Це стосується нашого світу з ним і не підлягає коментарям

, – відмічала Олена.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.