Ігор Кондратюк зізнався, чи пропонували йому хабарі за участь у “Караоке на майдані”: “Два вагони яблук”

Ігор Кондратюк, попри чималу кількість різних проєктів, надійно закріпився у свідомості українців як ведучий талант-шоу "Караоке на майдані". Тому Слава Дьомін, спілкуючись із продюсером, не зміг обійти стороною деталі популярної програми.

Ігор Кондратюк, попри чималу кількість різних проєктів, надійно закріпився у свідомості українців як ведучий талант-шоу “Караоке на майдані”. Тому Слава Дьомін, спілкуючись із продюсером, не зміг обійти стороною деталі популярної програми.

“Караоке на майдані” знімали просто посеред Хрещатика два десятиліття поспіль. Звісно, охоплює певний сум, що програма закрилася.

Ігор Кондратюк поспілкувався зі Славою Дьоміним на тому місці, де колись знімали Караоке на Майдані

Траплялося, що виконавці не набирали достатню кількість оплесків і йшли ні з чим, а потім здобували популярність іншим шляхом. Саме така ситуація сталася з Василем Бондарчуком. З іншого боку багато хто з переможців у “Караоке” не змогли добитися слави. Незмінний ведучий проєкту пояснює це форматом програми:

“Це просто гра, в якій люди співають, і більше нічого”.

Слава поцікавився, скільки разів Кондратюку пропонували хабарі за участь у вуличному шоу. Ведучий запевнив, що ніколи не брав грошей, але йому колись пропонували два вагони яблук.

20 років поспіль програма Караоке на майдані виходила в ефір

Програма була суто українським продуктом, тому багато інших країн намагалися купити формат шоу. Переговорів велося багато, але в реалі знімати подібну програму стали лише в Казахстані, регулярно виплачуючи Кондратюку, як автору, роялті. Опціон також придбали мексиканці, але, здається, далі справа не пішла.

Телебачення сплачувало Ігорю як співавтору, продюсеру та ведучому 2 тис.доларів за кожну програму. Надалі ще нараховувалися відсотки від спонсорських вкладень.

Перші кілька випусків “Караоке” довелося взагалі відпрацьовувати практично безплатно – Інтер оплачував 12 гривень з урахуванням ПДВ. Але дозволялося брати спонсорські гроші на виробництво програми й зарплату співробітникам. Першими програмою зацікавилися виробники пива, і відтоді справи пішли на лад.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.