Руда грива несправжня: ви ахнете, побачивши архівне фото Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі зіграла головну роль у серіалі "Величне століття". Для цього їй довелось кардинально змінити свою зовнішність і пофарбувати волосся

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса здобула шалену популярність у всьому світі після знімання у серіалі про Османську імперію. У “Величному столітті” знаменитість зіграла Хюррем Султан, але врешті покинула знімальний майданчик. В об’єктиві кінокамер актриса з’являлась з яскравим рудим волоссям, хоча насправді знаменитість має зовсім інший колір шевелюри.

Глядачі запам’ятали відому турецьку актрису в яскравому образі Хюррем Султан. Мер’єм Узерлі чудово зіграла свою героїню, зробивши її справжнім еталоном жіночності та витонченості, уособленням внутрішньої сили та волі. Зірка турецького кіно у кожній серії, в якій з’являлась, була одягнена у вишукані образи тих часів, а її волосся особливо впадало в очі.

Як виглядала Мер'єм Узерлі у ролі Хюррем Султан у серіалі Величне століття
Як виглядала Мер’єм Узерлі у ролі Хюррем Султан у серіалі Величне століття

Насправді ж знаменитість має волосся зовсім іншого кольору. Після завершення знімання у серіалі Мер’єм Узерлі повернула відтінок своєї шевелюри. До слова, зі знімального майданчика знаменитість пішла, адже не отримала бажаного гонорару. Актриса дізналась, що її колега, актор Халіт Ергенч, який зіграв Султана Сулеймана, отримав значно більшу суму, ніж вона. Зірка вимагала такої ж оплати за свою роботу, втім їй відмовили.

Хай там як, але після того, як актриса пішла з “Величного століття”, вона змінила колір волосся та стала білявкою. Слід зазначити, що спершу Мер’єм Узерлі виглядала незвично з оновленим іміджем, але пізніше фанати звикли та зауважили, що і рудий, і білявий колір волосся однаково пасують знаменитості.

Мер'єм Узерлі у реальному житті має дещо світліший колір волосся
Мер’єм Узерлі у реальному житті має дещо світліший колір волосся

Відома турецька актриса для того, аби зніматись у популярному серіалі, фарбувала волосся в яскравий рудий колір. Знаменитість стала постійною відвідувачкою салонів краси, адже їй потрібно було завжди підтримувати однаковий відтінок і не допускати, щоб коріння відростало та в кадрі було помітне її справжнє волосся рідного кольору.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.