Примадонна Алла Пугачова звернула увагу не на Ані Лорак, а на Тіну Кароль: ось хто справжня поп-діва

Вихідними днями в Юрмалі на сцені "Дзінтарі" запалювали зірки. Черговий фестиваль "Рандеву" влаштувала Лайма Вайкуле, запросивши, зокрема, чимало українців.

Із росіян у Латвії можна було побачити виключно “іноагентів” Андрія Макаревича, Аллу Пугачову та Максима Галкіна, які давно виявили протест проти дій президента рф і виїхали з країни до кращих часів. Тож стали в Юрмалі бажаними гостями.

Серед українських артистів цьогоріч ми не побачили Тіни Кароль. А 18 років тому артистка, ім’я якої тоді було нікому не відомим, в одну мить стала зіркою саме тут. І не в останню чергу завдяки Примадонні.

Дзінтарі. Алла Пугачова. 2023 рік

Журі “Нової хвилі” тоді вчинило з українкою несправедливо (а чого ще чекати від росіян?!) і присудило їй лише 2 місце, хоча Тіна була безумовною фавориткою, і її номер зі стриптизом практично порвав зал.

Кароль безумовно заслуговувала на Гран-прі, але керманичі “Нової хвилі” його взагалі нікому не присудили. Перше місце віддали Інварсу Бусулюсу, третє – Поліні Гагаріній, а Тіна мала задовольнитися другою сходинкою.

Усе б так і залишилося, якби у справу не втрутилася Алла Борисівна. Жінка не звикла коритися нікому ще з радянських тоталітарних часів, тому й цього разу показала своє “фе” організаторам.

Дзінтарі. Алла Пугачова та Тіна Кароль. 2005 рік

Попервах власну золоту зірку у вигляді кулона й приз у сумі 50 тисяч доларів Пугачова мала намір віддати естонці, та коли побачила, як розподілило місця журі конкурсу, відразу ж передумала й оголосила своєю фавориткою саме українку. Тіна також отримала аудієнцію з Примадонною, і вони пів години розмовляли тет-а-тет.

Приз глядацьких симпатій тоді дістався представниці Казахстану. Їй вручили золоту каблучку з діамантами. Та власники російської компанії з подібним рішенням, вочевидь, теж не погодилися. Тому зняли мірку з пальчика Тіни й пообіцяли виготовити їй таку ж каблучку буквально за один день.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.