Не поступається султану Сулейману: цей красень з “Величного століття” закружив голову Мер’єм Узерлі

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі на знімальному майданчику "Величного століття" зустріла своє кохання, з яким її розлучили режисери. Що відомо про романтичну історію?

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса, здобула всесвітнє визнання, коли зіграла головну роль у серіалі “Величне століття”. На екранах знаменитість повстала в образі Хюррем Султан. Стрічка стала для актриси важливою частиною її життя. Хоча знімання там Узерлі завершила багато років тому, викреслити спогади про ті часи їй не вдасться ніколи.

Зокрема, річ у тому, що на знімальному майданчику актриса знайшла не лише друзів та однодумців, але і своє кохання. Під час знімання “Величного століття” у мережі запідозрили, що між Мер’єм Узерлі та актором, який на екранах зіграв чоловіка її доньки, виникла іскра. Це виявилось не просто чутками, а правдою – зірки і дійсно зустрічались у реальному житті.

Мер'єм Узерлі та її колега Озан Гювен зустрічались у реальному житті
Мер’єм Узерлі та її колега Озан Гювен зустрічались у реальному житті

Ще під час перегляду серіалу багато глядачів помітили, що Рустем-паша, якого зіграв Озан Гювен, нерівно дихає до своєї екранної тещі, матері дружини. Втім, спершу глядачі подумали, що так задумано за сценарієм – така собі османська інтрига. Проте, пізніше з’ясувалось, що між акторами є роман, який на екранах приховати вони не змогли.

Тоді Озан Гювен зізнався, що з першого погляду захопився Мер’єм Узерлі. За словами чоловіка, йому сподобалась енергетика, зовнішність та краса його колеги за знімальним майданчиком. В інтерв’ю для журналістів відомий турецький актор зізнався, що не міг приховувати свого потягу до знаменитості, а як наслідок – вони почали зустрічатись, але не афішували свої стосунки.

Мер'єм Узерлі та Озан Гювен зустрічались під час знімання у Величному столітті
Мер’єм Узерлі та Озан Гювен зустрічались під час знімання у Величному столітті

Але романтичні стосунки не сподобалися сценаристам та продюсерам картини. Довгий час їм довелося переконувати акторів закінчити роман, який заважав їхній роботі. У результаті пара все ж таки розлучилася.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.