Вийшла за “супермена” і переїхала у США: як склалось життя переможниці “Холостяка-1” Олександри Шульгіної

Учасниця та переможниця першого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна після завершення проєкту живе в американській мрії. Як склалась доля зірки?

Олександра Шульгіна свого часу стала учасницею найпершого сезону популярного в Україні реаліті-шоу “Холостяк”. Між дівчиною та головним героєм проєкту Максом Чмерковським, американським танцівником і хореографом українського походження одразу виникла іскра, а у фіналі шоу чоловік одягнув обручку на безіменний палець Шульгіної.

Втім, стосунки у зіркової пари не склались – майже одразу після фіналу знаменитості розбіглись, а справжня причина розриву і досі залишається загадкою. Втім, після розставання зірковим колишнім вдалось знайти своє справжнє кохання. Так, Олександра Шульгіна познайомилась із чоловіком на вечірці у США. Цікаво, що справжнього імені свого обранця зірка не розкриває і досі, а називає його просто – “Суперменом”.

Олександра Шульгіна зі своїм чоловіком, якого називає Суперменом
Олександра Шульгіна зі своїм чоловіком, якого називає Суперменом

У липні 2022 року знаменитість вперше стала мамою та народила доньку. Втім, Олександра Шульгіна зі своїм коханим чоловіком вирішили не зупинятись на одній донечці. У квітні цьогоріч зіркова пара повідомила, що чекає на появу другої дитини. Втім, стать майбутнього малюка знаменитості вирішили притримати у таємниці.

Олександра Шульгіна у квітні цього року повідомила, що вагітна вдруге
Олександра Шульгіна у квітні цього року повідомила, що вагітна вдруге

Що стосується самореалізації, то ще у стосунках з Максом Чмерковським Шульгіна переїхала до США, де почала будувати кар’єру. Тоді, пригадує знаменитість, перед нею стояв вибір – сім’я або професійна кар’єра. Зірка обрала друге й не пошкодувала, адже, вважає вона, поєднувати дві такі важливі сфери життя можливо.

Крім своєї професії, Олександра Шульгіна також полюбляє активний спосіб життя. Знаменитість займається спортом і розповідає в особистому блозі про здорове харчування. Раніше переможниця “Холостяка-1” навіть спробувала себе в ролі ведучої на одному з українських телеканалів, але пізніше Шульгіна сконцентрувалась на іншому. Сьогодні вона веде лекції, присвячені здоров’ю, а також має власну лінійку одягу.

Популярне

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: краще і простіше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт за 9 хвилин на всі випадки життя

Соковиті та ніжні м'ясні оладки можна приготувати буквально за 9 хвилин з простих продуктів. Така страва ідеально підійде для сніданку, чи перекусу.

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?